Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lankad le néha szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lankad le néha szex közben?

Figyelt kérdés
A pasimnak néha úgy veszem észre hogy lankad egy idő után, nem teljesen, csak nem annyira kemény, de utána megint meg keményedik. Ez miattam lehet, vagy miért, nem merem megkérdezni tőle. Vagy ez normális? 33 éves
2011. febr. 25. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Elszedul :))) Hat nalunk akkor szokott ilyen lenni, ha faradt, de nem jellemzo, 3 ev alatt kb 5szor

26/N

2011. febr. 25. 21:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam a fáradtságra, de nem úgy kell elképzelni tényleg, hogy egyszer csak lelankad, csak nem olyan kőkemény, kb 20 mp és megint megkeményszik. Ilyen eddig nem volt vele, gondolkoztam azon is, hogy lehet a kor, mert eddig csak 24 25 éves barátaim voltak.
2011. febr. 25. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, bar nem tudom, remeljuk, nem keringesi zavar. Bar nem hinnem, hogy gond lenne vele, addig, amig nem zavar titeket.
2011. febr. 25. 21:30
 4/4 anonim válasza:
igen elég valószínű hogy a fáradságtól van! mert nagyon ritkán nálam is előfordul sokat dolgozom... persze nem az hogy teljesen lelankad hanem olyan mint ha egy picit pihenne :)))
2012. jan. 3. 22:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!