Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Több ilyet olvastam már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több ilyet olvastam már, hogy a srác a diszkóban megdugta a csajt (csak simán kúrtak, és kész, nem barátnőjét). Csajok vki aki hasonlóan járt? :D

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 18:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hogy mik vannak?...
2011. febr. 28. 03:53
 22/33 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult egyszer....bár a pasast ismertem,de akkor sem terveztem,h lesz valami 22L
2011. febr. 28. 08:43
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Engem szerencsére nem sunázott meg, de megölelt hátulról és megfogta a mellem, a másik kezében szerencsére sör volt. Nem éppen diszkóban volt, hanem olyan helyen, ahol rap-hiphop zene megy, és pont az egyik fellépő volt az, aki már végzett a "melóval" és kiment sörért. Mikor ment vissza a színpadhoz, megtalált engem..... "Híresség" ide vagy oda, elhajtottam.

21/L

2011. febr. 28. 09:00
 24/33 anonim ***** válasza:

Nekem is pasikent olyan volt, h a csaj jott oda, h menjunk mar el...

Total meglepett egyebkent, h csak ugy odajon, h ussunk egyet!

Jo volt amugy, jol szopott:D

2011. febr. 28. 10:11
 25/33 anonim ***** válasza:

velem ilyen nemtörtént,viszont már voltam ilyennek tanuja,kétszer is:)

egyszer rendesen is dugtak az egész diszkó őket nézte,de aztán az egyik csaj féltékeny lett mert a pasijának majdnem kiesett a szeme,és ezért szólt a bizti őröknek,ők meg kidobták őket.

egyszer meg a táncparkett közepén egy pár majdnem szexelt-. termnészetesen akkor is mindenki őket nézte. A csajnak elővették a lemmeit,a a srác meg farkát. ott puszilgatta meg minden a csaj melleit a srác,a csaj meg verte a srácnak

2011. febr. 28. 10:59
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas...Sok kis tizenéves diszkó *urva másra nem is jók csak egyszer megkúrni utána meg elhajtani a p*csába.
2011. febr. 28. 11:24
 27/33 anonim ***** válasza:
59%

amikor 16 voltam akkor voltak ilyen élményeim.volt olyan h 2 óra ismerettség után a kocsiba dugtam a szűzlányt,volt olyan h wc be szopattam,és rámnyitottak,volt olyan h a barátnőm a másik terembe táncolt,én meg csókolóztam a 20 éves lányokkal.mesélhetnék sokat,de nem merek.

azóta kinőttem ezeket,pedig jó sztorik voltak.

24/ff

2011. febr. 28. 11:31
 28/33 anonim válasza:
20%
Botrányos, hogy milyen primitíven viselkednek a nők... és még büszkék is rá. SZÉGYEN.
2011. febr. 28. 13:54
 29/33 A kérdező kommentje:
Érdekes,érdekes sztorik ezek.. :)
2011. márc. 1. 16:53
 30/33 A kérdező kommentje:
Valaki más?
2011. márc. 12. 02:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!