Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 9 hónap után Ti heti hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 hónap után Ti heti hányszor találkoztok a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 18:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Mindennap.összeköltöztünk.
2011. febr. 25. 18:09
 2/24 anonim ***** válasza:
az első pár hónap után kicsit viszavettünk, szerintem nem baj, ha nem olyan sokszor, mert megunnánk egymást... ált. 2-3-szor, de akkor hétvégén együtt vagyunk. volt, hogy két hétig nem értünk rá, csak telefonon beszéltünk. na bumm, teljesen oké minden szeretjük egymást. régi mondás: 10 évente egyszer látják egymást, de attól függ, az az egy nap milyen.
2011. febr. 25. 18:11
 3/24 anonim ***** válasza:
Hát kb detto...vagyis kb én is akörül költöztem össze...bár engem nagyban motivált a szerelmen túl a szülői tiltás.....mai napig együtt lakunk...elvagyok jegyezve is. jan 14-én voltunk 4 évesek
2011. febr. 25. 18:11
 4/24 anonim ***** válasza:
Egy éve és három hónapja vagyunk együtt, minden nap igyekszünk találkozni, együtt aludni (nem mindig jön össze, de ha rajtunk múlik, igen), és soha fel se merült, hogy unnánk egymást. Ha két napig nem találkozunk, már megy a nyavalygás, hogy hiányzik a másik.
2011. febr. 25. 18:14
 5/24 A kérdező kommentje:
Mi egy héten csak 1x találkozunk 5 és fél órára. De azt mondják a szülei, hogy ez is sok:(
2011. febr. 25. 18:21
 6/24 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. febr. 25. 18:29
 7/24 A kérdező kommentje:

22/l, 23/f.

mindketten dolgozunk. Én suliba is járok a munka mellett(péntek, szombat).

2011. febr. 25. 18:31
 8/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a szüleitek már ne nagyon szóljanak bele a találkozások gyakoriságába. Miért ilyen keveset találkoztok? Azt se engedik, hogy este valamelyikőtöknél legyetek? (Bár ebben a korban az együtt alvást is szemétség megtiltani..)
2011. febr. 25. 18:38
 9/24 anonim ***** válasza:
5 és fél óra hetente egyszer? az nagyon kevés
2011. febr. 25. 18:38
 10/24 anonim válasza:
Mi 1 éve és 2 hónapja járunk, és 1 éve és 2 hónapja nem találkoztunk. Ha innen nézzük, a heti néhány óra egész jó arány. ;))
2011. febr. 25. 20:01
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!