Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy csaj állandóan írja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj állandóan írja, hogy hiányzok neki és állandóan velem akar lenni plusz mondja, hogy szeret akkor szerintem szerelmes belém. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Kizárt. Szerintem utál téged.
2011. febr. 25. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagy a valószínűsége.
2011. febr. 25. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen én full szerelmes vagyok a barátomba és naponta vagy én vagy ő küld sms-t vagy emailt, esetleg msn-en dumálunk, hogy nagyon hiányzik a másik, meg pusz pusz, ha nem találkozunk.
2011. febr. 25. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Na de a lényeg hogy szerelmes vagy csak kedvel?Ugyanis most ért véget egy 2.5 éves kapcsolata.Furcsa nekem.Ennek ellenére sokszor mondja,hogy nem akar járni mert fél hogy csalódni fog és ha járunk akkor nem lesz ugyanolyan jó a nevetés stb. együtt.Párszor lefeküdt velem azóta állandóan velem akar lenni.
2011. febr. 25. 17:08
 5/7 Norb66 ***** válasza:
Még szép hogy szerelmes. Úgy adj neki mindent hogy nem jártok "hivatalosan". Add meg neki ugyanazt mintha járnátok.
2011. febr. 25. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Főleg ha már le is feküdtetek. Szerelmes, és nem akar megint csalódni..
2011. febr. 25. 17:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Közben naponta beszél az exével.Szóval nem értem.
2011. febr. 25. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!