Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Múltkor egy buliban egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor egy buliban egy csajjal félrevonultunk, nagyon felizgultam, el is kezdte verni a faszom, de aztán végül abbahagyta és visszamentünk a buliba. Miután lelankadtam iszonyatosan fájtak a heréim órákig, aztán magától jól lett. Ez természetes?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha neked ez a keménység, akkor kivágnálak az ágyamból...!

Ez nem keménység, hanem bunkóság!

(utsónak)

A kérdezőnek, igen van ilyen, hogy nincsen befejezve a szex. Azért ne kell belehalni, a kislányka kicsit be is parázhatott. Erre nem gondoltál?

2011. febr. 25. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő tartotta keménységnek ezt a hozzáállást.Látod vannak nők akik szerint nem megalázó ez.
2011. febr. 25. 17:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Juuuj csórikáim...ez ennyire fáj nektek? Akkor meséljem el,hogy 14 évesen volt egy 18 éves barátom,aki már azt akarta,de én még nem és a pettingig jutottunk....rólam lehámozott mindent, de róla meg csak a póló hiányzott :)

Nadrágon keresztül éreztem h van ott valami....hmmm most már szívesen megnézném XD 22L

2011. febr. 25. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeméjszerint nem örülnék ha vernék a faszom, mert úgye fáj...és igen verés után fájdalom jön,ez természetes.
2011. febr. 25. 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi midnenkinek a válazsokat, nem számítottam iylen érdeklődésre :D

De hogy tisztázzam magam, az hogy nem élveztem el csak közvetve volt probléma, mert nem ez zavart hanem hogy utána konkrétan mintha begyulladtak volna a heréim :D biztos van rá valami biológiai magyarázat is.

de könnyne lehet hogy az utolsó hozzászólónak van igaza! :D

2011. febr. 25. 19:50
 16/16 anonim válasza:

Verés után nem jön mindenképpen a fájdalom, bocs, hacsak nem az oldaladat, vagy a combodat rugdosták...

Komolyan:

Előfordult velem is, hogy félbe hagytak, mozogni sem volt kedvem úgy begörcsöltem alhasi tájékon, mai ésszel be kellett volna fejeznem magamnak. Amint kiegyensúlyozott szexuális életet élsz nem fordul elő többet még akkor sem ha egyszer-egyszer nem végzed be.

2011. márc. 10. 13:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!