Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok! Ti mit gondoltok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok! Ti mit gondoltok, élvezte vagy sem? Folytathatom? (prosztatamasszázs)

Figyelt kérdés

Engem nagyon izgat a prosztatamasszázs gondolata. Tegenap, miközben szoptam, elkezdtem a hüvelykujjamal hátulról simogatni neki. Egészen addig, míg a hüvelykujjam felét benyomtam a fenekébe. Már ettől óriásit élvezett. DE: utólag azt mondta, hogy nem tudja ezen érzéseit hová tenni. Hogy győzhetném meg, hogy ez nem meleg dolog, és hogy a hetero fiúknak okozhat ez élvezetet?

Nekem nagyon bejött a dolog, az, hogy milyen zavarba érezte magát és mégis élvezettel ejakuált a számba.

Amúgy tapasztalt análszexelők vagyunk, tehát az én segglyukamtól nem ódzkodik.Jegeljem a témát egy kicsit, és hozzam fel később? vagy este próbálkozhatok újra?

2011. febr. 25. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha a párom ilyesmivel próbálkozna szop*s közben.
2011. febr. 25. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát mi már csináltunk ehhez hasonlót csak én pont nem szoptam hanem,csak kézzel csináltam,de én simán be dugtam neki hátra az ujjamat ő azt mondta nem volt neki annyira jó!

Szeretem az ilyen masszázsokat,szeretek örömet szerezni a páromnak,de új dolgokat is szeretünk ki próbálni.Óvatosnak nagyon óvatos voltam, és még síkosítót is használtam hogy ne legyen neki kellemetlen.

2011. febr. 25. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt benne részem.....fantasztikusan jó. Nekem is voltak hova nem rakható érzéseim, de megbeszéltük. Utána is olvastam a témának (a magam megnyugtatása végett) :)

Szóval próbálkozz csak újra, főleg hogy élvezte is. Előtte viszont beszélgess róla vele nyíltan. Sokkal több ember csinálja mint azt gondolnánk. ;)

Nálunk szóba jött a vibri is....ki is próbáltuk. Az meg a páromnak volt sok. (utána elmondta)

Meg kell beszélni mindent!

Egyébként a vibri fantasztikus. :P

29/F

2011. febr. 25. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem véletlenül cszusszant le a kezem a zacsi aká szopás közben és meglepődve tapasztaltam,hogy tetszik neki...kb. az első ujj percig bedugtam egy idő után, azelőtt csak simogattam,de szó ami szó én rosszul voltam tőle és csak azért csináltam,mert láttam,hogy neki miylen jól esik .... Ha nálatok jól esett :) csak óckodik tőle akkor kicsit később térj vissza rá.
2011. febr. 25. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szopókázás közben mondd ezt: "Figyi, a gyakorikérdéseken mondták, hogy a prosztatamasszázs nem meleg dolog." És közben indul meg a nyílás felé, jó síkos újakkal.

Mire feleszmél élvezni foga.

2011. febr. 25. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

az én segglyukamtól nem ódzkodik.

Nálunk szóba jött a vibri is....ki is próbáltuk. Az meg a páromnak volt sok. (utána elmondta)

Meg kell beszélni mindent!

Egyébként a vibri fantasztikus. :P

nekem ez a topic sok :D:D:D::D:D::D:D:D::D

2011. febr. 25. 13:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!