Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire rossz a szexben?

Figyelt kérdés

Ez a valaki természetesen én lennék...:-D

Hogy pontosan mire gondolok? Nevezetesen arra, hogy szánalmasan rossz vagyok az ágyban, néhány (kb. 4-5) mozdulat után elmegyek.

A kérdésem az, hogy vajon miért?:-D Hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen benne? Szerintetek ez már valamilyen betegség? Vagy csak szimpla tehetségtelenség? (A korrekt tájékoztatás jegyében azt még hozzátenném, hogy prostikhoz járok.)

21F

2011. febr. 25. 10:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
És mik ezek a módszerek?
2011. febr. 25. 13:35
 12/31 anonim ***** válasza:
írd be a googlébe hogy kínai magömlés késleltető, aztírják hat
2011. febr. 25. 18:13
 13/31 oegallot ***** válasza:
100%

Egy biztos, prostikhoz járva nem fogod tudni elsajátítani, hogy ne menyj el hamar.

Elsöre én is nagyon gyorsan elmentem.

És volt itt olyan felvetés, hogy második menet.

Nekem bevált.

2011. febr. 28. 09:25
 14/31 A kérdező kommentje:

Ismétlem: ne jöjjetek már ezekkel a "megoldásokkal"...

Mindnet kipróbáltam-pc izom, második menet, és igen, gumival csináltam...

De semmi sem hatott... pc izom esetében szinte azonnal elmegyek, második menetnél is max 10-15 percet bírok, a ánytól meg nem fogok 10 gumit kérni...

TEHETSÉGTELEN VAGYOK BENNE! Ennyi... a kérdésem az: vajon miért?

2011. febr. 28. 12:55
 15/31 oegallot ***** válasza:
100%

Ha a második menetnél 10-15 percet bírsz, akkor hol a probléma?

Nekem ennél hosszabb menetet még sosem sikerült még negyedikre sem.

Nincs ok, mert probléma sincs.

2011. márc. 1. 09:28
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Hány éve élsz szexuális életet?Ez is befolyásolja.Valamint az hogy eddig életedben hányszor szexeltél?Volt-e normális mondjuk 1éves kapcsolatod,ahol volt napiszinten szex?Ha nem volt,csak 1-2 szex,akkor nyílván a tapasztalatlanságból adódik...Ehhez évek kellenek,ill több évnyi folyamatos szexuális élet...

Szerintem mindennap kellene maszturbálnod,azzal megtanulnád esetleg elhúzni és kontrolálni magad!23N

2011. márc. 2. 10:18
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

1. A 10-15 perc szerintem mar nem szamit olyan rossznak, ugyhogy nem is olyan nagy a baj!

2. Ha minden modszert kiprobaltal es nem valt be semmi, el kene beszelgetned egy szexologussal, mert a problemad nagyon ugy tunik, hogy psziches eredetu!

2011. márc. 2. 10:22
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem otthon gyakorolj úgy h. maszturbálsz és amikor érzed megállsz.Amúgy a szexnél pl. a párommal 5 perceseket szoktunk nyomni, persze van amikor 10-15 perc maga a "dugás" v. több,de ez szerintem természetes.Amúgy maga a szeretkezés nem csak ebböl az 5 percből áll, hanem a petting és a nő orális kielégítése+ujjazás és akkor már a szex közben is hamar elélvez, szóval nem biztos h. béna vagy, csak te hiszed azt.De persze nincs kizárva h. korai magömlésed van, azzal menj el orvoshoz és megmondja mi a teendő, biztos van erre is valami megoldás.Amúgy ehhez egy hatalmas önkontrol kell,mert sokan úgy csinálják h. tényleg elélveznének 3-5 perc alatt,de ilyenkor leállnak és mással foglalkoznak, pózcsere, vagy lány izgatása stb és utána folytatják, aztán így lesz az egész szeretkezés fél órás(petting, lány orális kielégítése, szex, néha pihi, szex és elélvezés)

26/l

2011. márc. 2. 10:37
 19/31 anonim ***** válasza:

10-15 perc az tök jó, ne hidd hogy kevés. Az én párom, 2 éve vagyunk együtt, és 1 kezemen megszámolom hányszor bírta tovább magát az aktus részt. Sőt! Van hogy előjáték plusz akció együtt 10-15 perc.Pár percenként lehet pozíciókat váltani, addig "nyugszik" egy kicsit a jancsi. :)

Nálunk ez is szokott lenni, ha érzem hogy már nem nagyon bírja, hamar átfordulok vagy ilyesmi. :D

2011. márc. 2. 11:52
 20/31 Tony ***** válasza:
aktus elött verd ki legalább ötször
2011. márc. 2. 11:53
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!