Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen szexuális megaláztatáso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális megaláztatásokban volt részetek?

Figyelt kérdés

Természetesen szolgaszerepre gondolok, s csupán szexuális játék szintjén, nem komolyan. (Tehát nem zaklatásra vagy erőszakra, inkább szolgaszerepre.)

Elsősorban férfiak írjanak, kivel mit tett a párjuk ilyen minőségben.

2011. febr. 25. 09:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%

Mikor olyan szinten beteg voltam, hogy nem tudtam nyelni sem, az akkori párom, akkor is leszopatott... :S

Hála a jó égnek, hamar megszabadultam tőle, és már férjnél vagyok azóta!

2011. febr. 25. 09:50
 2/13 anonim válasza:
Nekem volt olyan h a volt pasim minden áron anál akarta és megbeszéltük szex előtt hogy nem.aztán hirtelen mégis!!ez megalázó és megdöbbentő volt!!!fél év mulva lett vége a kapcs.-nak
2011. febr. 25. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
utolsó. Ez hogy történt? Csak úgy benyomta vagy mi? Szó nélkül?
2011. febr. 25. 09:55
 4/13 anonim ***** válasza:
kérdező most itt olyanra gondolsz h szolgás szerepjáték ahol a férfi van alárendelt helyzetben? mert olyanról szívesen írok csak így az első kettő után már nem vok benne biztos mire is gondolsz :D
2011. febr. 25. 10:00
 5/13 kovpet ***** válasza:

Szerintem is arra gondolt, nem a fentiekre.

Abból sejtem, hogy le is írta, hogy mire gondol... :)

2011. febr. 25. 10:14
 6/13 A kérdező kommentje:

10.00-ásnak írom

Igen pontosan ilyenre gondolok.

2011. febr. 25. 11:14
 7/13 kovpet ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: semmilyenben.

...de igény az volna rá :)

2011. febr. 25. 11:57
 8/13 anonim ***** válasza:
61%

10:00 vok

hát mi szoktunk ilyet játszani elég sok minden van :D pl. kikötözés valahova vagy úgy h ökölbe kell szorítanom a kezem ő körbeszigszalagozza és így nem tudom használni a kezem pl ahhoz h magamhoz nyúljak vagy semmire se :D vagy h a bokám odaköti a combomhoz és akk nem tudok felállni (ezt a kettőt együtt hívjuk "kutyának")

meg elmenni is csak akk mehetek el ha ő megengedi ha jól viselkedek :$

akkor van elfenekelés kézzel vagy övvel persze csak olyan helyeken ahol nem látszik, csipeszek, gyertyák, mindenféle

vagy h a földről kell kajálnom amit ő összetaposott előtte

persze ő elmegy közben többször is sztem az az egyik legmegalázóbb dolog a világon amikor egy vibrivel kell a csajodat kielégítened úgy h te is már rohadtul be vagy indulva és el akarnál menni de nem engedi meg XD vagy egy felcsatolhatóssal kell megdugni amikor dugsz is meg nem is az rohadt őrjítő XD

meg van amikor ő dug meg :$

ha nem viselkedek jól pl. van h a földön kell aludnom megkötözve (persze akkor csak lazán h ne szorítsa el a vérkeringést).

sok minden van... persze utána letesszük a szerepeket és otthagyjuk őket a következő alkalomra, meg nem mindig ilyen a szex :P Tudom h nem teljesen 100as dolog de én nagyon élvezem :D

2011. febr. 25. 12:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Hmm utolsó.. :):):)
2011. febr. 25. 13:16
 10/13 kovpet ***** válasza:
hümm bizony :)
2011. febr. 25. 13:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!