Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy "emo lover"? Olyan fiú aki csak az emó fiúkat szereti?
Figyelt kérdés
és ha van, és kizárólag az ilyen fiúkat szereti, összemosható a melegekkel? mert ő nem definiálja magát melegnek, mivel csak és kizárólag emokhoz vonzódik.?2011. febr. 25. 02:44
2/6 anonim válasza:
van ilyen, ezek a durván lányos melegek. Nincs bajom a melegekkel amíg van bennük tartás, de az ilyen divatmajom emberkéktől rosszul leszek.
3/6 anonim válasza:
mit érdekel ez téged?...erre van eszed
4/6 PT-Daniel válasza:
En eddig azt hittem, hogy az összes emos srac ilyen! ;)
Szoval, egyszerüen mond azt, hogy Emo es mindenki eleve tudni fogja, hogy mire gondolsz!
Jaj ne, most biztosan egy csomojan öngyi-depisek lettek...
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez csak a 'top' kategória a melegeken belül. Plusz a tetovált, festett hajú nyünyőkre bukik.
6/6 anonim válasza:
Huh, hát akkor lehet hogy én is emo lover vagyok, mert az emo srácokat imádom a leginkább. Mikor látok egyet, és esetleg rámnéz, zavarba jövök, és még a szívem is dogogni kezd, leírhatatlan. :) De azért nem csak ők jönnek be, szóval akkor mégse vagyok emo lover, ahogy te leírtad. :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!