Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A maszturbálás hátrányai?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maszturbálás hátrányai? Vannak-e, és mik azok? Van-e káros hatása? Baj ha naponta csinálom?

Figyelt kérdés

Nos, tudom már sokszor feltették ezt a kérdést, de még nem sikerült igazi választ találnom...

18/F

1.Van-e hátrányai, káros hatásai a maszturbálásnak? Van ahol azt írják hogy a pénisz idővel kissebbé válhat, ez igaz?

2.Baj az hogy napi szinten csinálom? (1x/nap) Mennyi a javasolt, ha van olyan?

3.Szerintem kevés sperma jön ki, és kicsit sürűnek tünik...ez lehet hogy azért van mert napi szinten végzem?

4.Esetleg van olyan amit hozzáfűznétek az egészhez? Valami tanács, megjegyzés, vagy hasonló?

*Az értelmetlen válaszokat kiméljétek, köszi!

2011. febr. 25. 02:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy ilyenkor teszed fel a kérdést, 18 évesen :(

"1.Van-e hátrányai, káros hatásai a maszturbálásnak? Van ahol azt írják hogy a pénisz idővel kissebbé válhat, ez igaz?"

Ez hülyeség, nem igaz. Ha nem élsz szexuális életet (szex híján maszturbáció) na akkor csökkenthetnek a szervek méretei.

"2.Baj az hogy napi szinten csinálom? (1x/nap) Mennyi a javasolt, ha van olyan?"

Nincs javasolt, annyiszor csinálod, ahányszor csak akarod. :) Nekem 3-4 naponta elég csinálnom.

"3.Szerintem kevés sperma jön ki, és kicsit sürűnek tünik...ez lehet hogy azért van mert napi szinten végzem?"

Igen, azért, mert sokszor végzed. Próbáld ki, várj 4-5 napot vele, utána sokkal jobb érzés lesz és sokkal több fog kijönni mert van ideje termelődni.

"4.Esetleg van olyan amit hozzáfűznétek az egészhez? Valami tanács, megjegyzés, vagy hasonló? "

Annyit fűznék hozzá hogy ne érezz bűntudatot miatta, mert ez is egy egészséges emberi dolog.

Illetve hogy SOHA NE HAGYD, hogy monotonná, unalmassá váljon, olyanná, hogy csinálod, de nem élvezed! Én pont ezért csinálom csak pár naponta, mert a minden napihoz hozzá lehet szokni és nem jó dolog,ha megszokássá válik.

15/F

2011. febr. 25. 04:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Vannak káros hatásai..

a) Minden egyes rárántással hasznos anyagokat vesztesz el a testedböl teljesen feleslegesen.

b) a magömlés után nemsokkal, lecsökken a tesztoszterin szinted ami lassan termelödik csak ujra. Ebböl kifolyolag hogyha rendsszeressen csinálod, akkor folyamatosan alacsony szinten lesz a tesztoszterin szinted, ami fáradságot és bizalmatlanságot okoz.

2011. febr. 25. 04:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk igaz, eléggé fáratag leszel. Érdemes nagyobb versenyek, dolgozatok előtt mellőzni a dolgot. Illetve írj egy e-mailt, van egy tippem, mit lehetne még csinálnod.
2011. febr. 25. 04:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre h. akikkel együtt voltam és sokat masztiztak, nem élvezik annyira az orális szexet, lassabban élveznek el úgy.Kevesebb spermád lesz, hisz nincs ideje újratermelődni és tényleg felesleges, hisz túlságosan megszokod és nem kívánod már annyira, csak megszokássá fog válni,illetve előfordulhat h. ha barátnőd lesz akkor is inkább a amsztit fogod előnyben részesíteni,mert azzal gyorsabban elélvezel és nem kell megküzdened érte.Szerintem heti 2-3 alkalom bőven elég.
2011. febr. 25. 06:52
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek! :)

Le is csökkentem heti 2-3x-re...

üdv!

2011. febr. 25. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni a kézzel elérhető erősebb stimulációhoz és emiatt - ahogy már fentebb is írták - nem lesz akkora élmény az orális szex (sem). Konkrétan alig érzed hogy nyalják a makkod.
2011. febr. 25. 09:14
 7/7 anonim válasza:
Mark Hanna majd megmondja [link]
2014. okt. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!