Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi minden miatt görbülhet el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi minden miatt görbülhet el egy pénisz?

Figyelt kérdés

Ez született adottság, vagy szerzett tulajdonság?

Maga a görbület keletkezhet magától?

vagy mindenképpen kell külső erőszakos behatás?

köszönöm válaszaitokat!

2011. febr. 24. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Fejlődés, a legtöbb pénisz nem teljesen egyenes, legtöbbször balra "húz". A péniszen belül több szivacsos henger van, ezek nem egyformára nőnek, vagy ha még fejlődésben vannak, akkor lehet, hogy csak nem egyforma sebességgel nőnek, de a végén egyenes lesz. Amúgy ha görbül, az nem jelent hátrányt, bizonyos pózok kényelmetlenebbek lehetnek, de vannak amelyeknél a görbe pénisz sokkal jobban stimulálja a nőt.
2011. febr. 24. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
ez egy jó kérdés. én mindig figyelek, hogy hogy tegyem a gatyában, na a lábamközé mert elgörbül, de ne is a lágyékomhoz, mert akkor felfelé görbül??? mivan? x)
2011. febr. 24. 23:08
 3/10 A kérdező kommentje:
egyébként lány vagyok. és milyen érzés, hogy lóg a lábatok között valami? hogy tudtok leülni? nem kell igazítani, hogy hú, rá ne üljetek? Vagy a biciklizésnél nem nyomja az ülés? ha hason alszotok nem szoktátok megrúgni?
2011. febr. 24. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam magam alá tekerve hordani. Van akinek elég kicsi alapból, hogy ne lógjon nagyon le. Én inkább passzos alsót hordok és felfelé raktározok, mivel így nőttem fel, totál nem tudom milyen érzés, mert nem tudom milyen érzés, amikor nem lóg. Neked milyen érzés, hogy van nagyajkad? Vagy ha túl intim, akkor milyen érzés, ha egy olyan nyakláncot viselsz, amit már 5 éve hordasz? Feltűnik egyáltalán?
2011. febr. 24. 23:17
 5/10 A kérdező kommentje:
nem, de arra emlékszem, hogy amikor a melleim elkezdtek nőni, nagyon sokáig nem tudtam hason aludni. mostmár megszoktam őket és nagyon szeretjük egymást. :-D
2011. febr. 24. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném, ha akkora lenne hogy hason fekve meg tudnám rúgni :D
2011. febr. 24. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Milyen érzés? Nemtom már észre sem veszem,hogy ott van...boxerben csak leng ide-oda...xDDDD De amugy meg nem nyomja,minkor biciklizek,mert NEM biciklizek! XD Hason fekve? Hmm...ha ágaskodik,akkor kellemetlen jah :D:D Amugy nem érezni,hogy egyántalán ott van :D Csak a heréket nyomja kicsit :D:D Amugy meg mennyi idős is vagy? :P
2011. febr. 25. 00:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Jah meg még a válaszok...nem nekem nem kell igazitani,beáll az magától...jól viselkedik!Szót fogad xDDD Amugy meg nem rugom meg alvás közben,nem vagyok én ló xD
2011. febr. 25. 00:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Amúgy is hogy lehet hason aludva megrúgni? Lehet nekem kicsi a fantáziám, bár inkább ennek ellenkezőjét szokták mondani, de nem tudom elképzelni.

Hogy tudunk leülni? A fenekünkre ülünk és nem a farkunkra. A biciklin is. Miért ti lányok a puncitokon ültök, még a biciklin is? :D :D

2011. febr. 25. 00:38
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, mi azon ülünk a biciklin is, ezért baromira kényelmetlen a férfiülés.
2011. febr. 25. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!