Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valyon ez fitymaszűkület?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valyon ez fitymaszűkület?

Figyelt kérdés

Tehát a péniszemről lankadt állapotban bármeddig le tudom húzni a bőrt, viszont amikor merev állapotban van akkor csak a makkrész aljától kb egy centire.És ha az, akkor mennyire lehet súlyos, és mennyiben akadályozna engem egy lánnyal??

köszi a normális válaszokat.

2011. febr. 24. 22:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor meddig?segítsetek mert nem tudom... a makk aljátol kb még 1,5 cm-re tudom teljesen merev állapotban visszahuzni max 2 cm-re
2011. febr. 24. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát a tövéig biztos nem, a kalap- makk aljáig akkor az igazi

Fitymaszükületes fiu ha bedugja a punciba akkor érzö idegeket nem stimulálja a puncinak a belsö fala tehát semmit nem érzel. És fáj is feszül mikor tolod be mert a punci belsö fala hátrafelé kényszeríti a fitymádat de nem tud teljesen hátramenni mert szükület van és nem engedi ezért fáj feszül szúr stb stb

2011. febr. 24. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Péniszed tövéig hogyan tudnád visszahúzni, mikor ott a fitymafék?

Figyelj, gondolkozz. Segítek. Abból kell kiindulni, hogy mit tudunk:

- tudjuk hogy a nemi érintkezés során a makk felületének mechanikai ingerlése folytán következik be az orgazmus

- tudjuk hogy a makkod teljesen szabad merev állapotban, mivel a fityma határa a makk alatt kb 1cm-el van.

Mi következik ezekből?

Az orgazmus elérésében nem gátol fityma, mivel nem szorul rá a makkra mint a fitymaszűkületeseknél, akik nem tudják lehúzni a makkról, ezért nehezebben ingerelhetők, és ezért vannak "hátrányos helyzetben".

14/17 A kérdező kommentje:
A makk teljesen kilátszódik
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor mi a problémád?
2011. febr. 24. 22:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó azt hiszem kezdem érteni.Köszi a válaszokat. Még annyi, hogyha nekem amikor feláll magától nem csúszik vissza a fityma a makkig az baj? de amugy könnyen csuszik ha huzom
2011. febr. 24. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2011. febr. 24. 22:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!