Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok/pasik ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/pasik ti mennyire tapasztaltátok azt, h ha a partneretek arca/teste szép, akkor a nemiszerve is?

Figyelt kérdés
én eddig 2 helyes sráccal voltam, és mindkettőnek a szerszáma is nagyon szép volt *-*...és kív. vok, mások is ezt tapasztalták-e, v. nem? (itt most nem arra vok kíváncsi, h a szerelem miatt láttad-e szépnek, hanem reálisan, a valóságnak megfelelően).
2011. febr. 24. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amennyire ápolt valakinek a keze, bőre körme... annyira ápolt ott is. Általában én is láttam összhangot!
2011. febr. 24. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig nem az alapján szerettem bele valakibe, hogy mennyire szépfiú... és pláne nem az alapján, hogy mennyire szép a nemiszerve... Az csak egy pénisz! Nem pasi vagyok, aki egy nőnek csak a mellméretét veszi figyelembe (elnézést a példáért!).
2011. febr. 24. 22:11
 3/10 A kérdező kommentje:
én se csak a külsőt nézem (és a péniszt :D)..csak kíváncsi vok, mennyire helytálló ez, milyen gyakran van, haki arcra szép, az ott is. :)
2011. febr. 24. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
fiú vagyok, még nem láttam másnak a micsodáját :) nem is érdekel :)
2011. febr. 24. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:
A szép pénisz alatt nagy péniszt értesz,vagy átlagos de szép péniszt??
2011. febr. 24. 22:26
 6/10 anonim ***** válasza:
az enyém szép :D
2011. febr. 24. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem törvényszerű. Bár ronda nővel még nem voltam... ...de fordítva már jártam.
2011. febr. 24. 22:48
 8/10 A kérdező kommentje:
a szépen nem kifejezetten nagyot értek (inkább, h egyenes...hát szép :D jobban nem tudom leírni).
2011. febr. 24. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:

4 fiúval voltam

1. helyes, magas, izmos, szálkás, olyan szőke herceg típus

hosszú, nagy szép pénisz

2. ducibb, nem olyan helyes

NAGYON pici pénisz, fúj kiráz a hideg

3. magas, izmos, nem az a szálkás, dundisabb

puha, közepes pénisz

4. helyes, szálkás, nagyon helyes, szexi

ugyanaz mint az elsőnél, szép jó kemény, egyenes, imádnivaló

Tehát ha egy fiú szálkás, izmos, magas, akkor nekem az jut eszembe, h szép pénisze van (eddigi tapasztalataim miatt).

2011. febr. 24. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:

..akárhogy is sajnálom, nem függ össze..söt, sok "body"s kigyúrtnak kisebb van.A kövéreké csak relative kisebb,mivel a hasi zsirpárna levesz a látható méretböl.

Söt - a feketéké sem föltétlenül nagyobb. Laci (orvos vagyok)

2012. jún. 14. 11:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!