Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok tetszenek hozzájuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tetszenek hozzájuk vonzódom. De viszont kiváncsi vagyok milyen lehet fiut orálisan kielégíteni. Meleg vagyok vagy Bi?

Figyelt kérdés
Fiuba nemtudnék szerelmes lenni,nem is tetszenek egyszerüen csak kipróbálnám milyen lehet az orált csinálni.Normális is ez egyébként?:S
2011. febr. 24. 21:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nincs
2011. febr. 24. 22:41
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

mondjuk én is hasonló helyzetben voltam, bár én csak arra voltam kíváncsi, milyen egy fiúval csókolózni. Aztán sikerült kipróbálni. Egyszerűen csak kiváncsi voltam.

Egyébként hetero vagyok, van egy 3 éves kapcsolatom. Egyébként meg liberális.

2011. febr. 24. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Kíváncsi? Fújj! És hogy mi a rossz abban? Aki ezt írta, az tuti hogy nem normális.
2011. febr. 24. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
írj rám, megengedem
2011. febr. 25. 00:01
 15/17 anonim ***** válasza:
A volt barátom is érdeklődött ilyen dolog iránt (orálist és análist akarta kipróbálni egy másik férfival). Szereztünk valakit, akit kielégített és megtörtént análisan is. Ez elég volt neki, többet nem vágyott rá. Elfogadtam, hogy neki ez szükséges volt. Viszont többé nem tudtam vele "úgy" együtt lenni, így kihűlt a kapcsolatunk. Azóta már megházasodott és az akkori élményei alapján már biztos benne, hogy hetero. Nem tudom minősíteni, mert nekem undorító és taszító volt az egész, felzaklatott, de már mindegy. Szerintem amíg nincs komoly barátnőd próbáld ki, de nem számolj be róla annak, akit nagyon szeretsz, örökre titkold el.
2011. febr. 25. 06:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Libsi vagyok, és nagyon örülök ennek! Csak így tovább!
2011. febr. 25. 08:03
 17/17 anonim válasza:
engem leszophatsz a akarsz ;)
2011. aug. 14. 11:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!