Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belementek volna? (Kérdésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xyu kérdése:

Belementek volna? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Ma a buszon 2 full részeg csaj volt és simagattak :D meg minden benne lettek volna egy 3-asba?(nem a buszon)hanem ha felmentünk volna hozzám.18/f ők 17/L
2011. febr. 24. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem mentem volna bele, csak ha buta lennék és gondolkodás nélkül azt az elvet vallanám, hogy egyszer élek és nem érdekel semmi betegség, meg veszély.
2011. febr. 24. 21:24
 2/10 A kérdező kommentje:
De hogy ők belementek volna az a kérdés,nagyon ismétlem nagyon bevoltak rugva.Engem néztek végig flörtöltek velem ,simagatták a kezem.
2011. febr. 24. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
ez a csajoknak szégyen... miért lenne neked baj ha megdugod őket... am nem hiszem hogy belementek volna:) bár... lehet:D megkellet volna kérdezni
2011. febr. 24. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Honnan a b.ü.d.ö.s. p.i.c.s.á.b.ó.l. tudjuk, hogy ők mit csináltak volna?
2011. febr. 24. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Ott a pont az utolsónál...

De ha nagyon férfiasan letámadod őket és sokat ittak és sok idejük van és ilyen simogatós ribik, valószínű belementek volna, ha nem vagy nagyon furcsa.

2011. febr. 24. 21:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó a válaszom a következő: ha nem tudom mi a f.a.s.z.n.a.k irsz ide? g.y.ö.k.é.r. vagy!
2011. febr. 24. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31

kössz

2011. febr. 24. 21:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti! A részeg csajok nagyon hülyék. És azok is, akik lerészegednek :)
2011. febr. 24. 21:57
 9/10 anonim ***** válasza:
EMBER, ezt hogy lehetett kihagyni? legalább jó csajok voltak? mert ha igen akkor elég tré vagy. persze ha van barátnőd úgy nem.
2011. febr. 24. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
bocs, előző vok, félre olvastam a kérdésed. hát nem kizárt hogy benne lettek volna, sőt szerintem ja
2011. febr. 24. 22:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!