Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek ronda, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ronda, ha egy nőnek nagy a mellbimbója?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 20:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Tök jó dolog a nagy mellbimbó.
2011. febr. 28. 12:38
 22/38 A kérdező kommentje:
kezdek megnyugodni :D
2011. febr. 28. 13:47
 23/38 anonim ***** válasza:

Miért nem akarsz képet feltenni? Senki nem tudja meg. Ráadásul annál egyértelműbb válaszokat nem kapnál. Engem ko,mmolyan érdekelne hogy nézhet ki és mi az ami ekkora kételyre ad okot.

Csak cici kép jó lesz. Arc nem kell. :)

2011. márc. 1. 23:40
 24/38 A kérdező kommentje:
hát nem szívesen :/ de amúgy igazad van :D csakhogy ilyesmibe hang vagyok xD
2011. márc. 2. 15:10
 25/38 anonim ***** válasza:

ma 15:10

Akkor priviben? Ha egy hasonlóra mondunk valamit, úgysem fogod elhinni. Ez a fajta megerősítés kell, mert az érzelmek gyakran felülírják az ember logikáját. Ez a tudom de nem hiszem el effektus.

Egy mellképből senki nem fog rád ismerni, csak a melled látható amit senki nem fog tudni archoz kötni. Ráadásul nincs semmi ebben. Gondolom az orvosok is látják sokszor, és ők tudják is hogy a tiéd, mégsem mondják el senkinek sem.

Lefotózod a telefonoddal 3 féle nézetből és megmutatod. Úgy láthatóvá válnak az arányok. Így pártatlan véleményt kaphatsz róluk.

28F

2011. márc. 2. 17:12
 26/38 A kérdező kommentje:
nem-nem :/ tudom, hogy igazad van, de akkoris az az érzés hogy az én mellem nézi mindenki xD áhhhh :/
2011. márc. 2. 20:21
 27/38 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 20:21

Priviben csak én nézném. ;) :)

Amúgymeg inkább úgy fogalmaznék, hogy mindenki a melleid szépségét csodálja irigykedik és vágyakozik. Mert abban biztos lehetsz hogy egy szép női mell tetszést vált ki.

Na mindegy én még mindig fenntartom a segítségemet. Ha akarod kölcsönösségi alapon én is kiteszem a melleimet. :D

2011. márc. 4. 12:42
 28/38 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D aranyos vagy (y) ;) majd meglátjuk mi lesz ;)
2011. márc. 4. 16:29
 29/38 anonim ***** válasza:

tegnap 16:29

Szia! :)

Ha rászánod magad, megtalálsz. :)

Amúgy meg itt egy link, hogy mi minden elfogadott már manapság:

[link]

2011. márc. 5. 03:02
 30/38 A kérdező kommentje:
:D oksi lehet hogy még beszélünk ;)
2011. márc. 5. 09:58
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!