Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Budapesten hol van nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hol van nőknek való szexmasszázs?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 19:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
45%

Nálam kicsim...

81/F

2011. febr. 24. 19:53
 2/21 anonim ***** válasza:
én megmasszírozhatlak, van benne egy kis tapasztalatom. írj levelet :)
2011. febr. 24. 20:02
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatot de normális szalont keresek.Pasiknak iszonyú sok féle lehetőség van,nőknek meg alig.Még csak 20vagyok de 1x annyira kipróbálnám,hátha többet tudnak nyújtani, mint az ilyen "mezei" srácok :D
2011. febr. 24. 20:11
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szívesen megmasszíroztalak volna, megvan hozzá a kezem is :)
2011. febr. 24. 20:43
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Itt azért nem csak mezei userek vannak, hanem adminok is meg egyebek:P
2011. febr. 24. 21:11
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én megmasszíroználak. :)

A fiúknak annyi lehetőségük van ilyenre.... Na ja! Na persze ha egy fiú írja ki hogy nőt akar akkor 1000 válaszból max 1-2 aki nő és ajánlkozik is. Ellenben, ha egy 20 éves csaj akar pasit akkor 1000 pasi válaszadóból 998-999 felajánlja magát! Ergo a nőknak nincs szükségük ilyesmire!

Amúgy rés lenne a piacon ha a te igényednek nem találnál megfelelőt, így ez is létező dolog.

Sok sikert ha én nem kellek. :)

28F

2011. febr. 24. 22:03
 7/21 oegallot ***** válasza:
100%

Osztom 22:03 véleményét.

Van erre is lehetöség amit keresel, de többnyire öregebb nökre vannak "szakosodva".

Szerintem meg is lepödnének egy 20 éves bejelentkezésétöl.

Az, hogy nagyobb tapasztalaltuk van egyáltalán nem biztos, mint ahogy a nöknél sem.

A "profi" jelzö nem a minöségét, hanem hogy szolgáltatás jelzi.

Amúgy ahhoz, hogy valaki többet tudjon nyújtani nem csak a tapasztalat kell, hanem az, hogy megismerje az igényeidet.

A pasiknak való "szalonok"-ban sem erröl van szó.

2011. febr. 25. 15:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Na ja. A visszajelzések szerint én pl nagyon jó vagyok a csajoknak, de ez az első alkalommal nem jön elő, mivel akkor még nem hangolódunk rendesen egymásra. De pár alkalom után már elő tudok hozni a csajokból ezt-azt. ;)
2011. febr. 26. 04:30
 9/21 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

igazatok van... csak az a baj h iszonyú válogatós vagyok és nekem nem elég csak a belső vagy csak a külső.Lehet a srác akármilyen brad pitt ha 1 patkány.és én imádom a szexet,de ha csak hiányom van nem fogok mindenkivel lefeküdni,mert akkor elvesznének az értékeim..és pont ezért vannak oda értem a pasik mert jo csaj vok..és tudják h nem 1 r.banc,hanem küzdeni kell értem.

2011. febr. 26. 18:59
 10/21 anonim ***** válasza:
hmm..de ha titokban?:P
2011. febr. 26. 19:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!