Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti vágtatok már fejbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti vágtatok már fejbe ismeretlen vagy ismerős fiut mert a seggetekre csapott?

Figyelt kérdés
Én még eddig megúsztam (20F)
2011. febr. 24. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

Ismerőst igen. Én nagyon nem értékelem az ilyesmit, szóval nálam ilyennel mindenki (mármint aki ilyen mentalitású) csak egyszer próbálkozik, mert nagyon ki tudok kelni magamból emiatt:D

Ismeretlent? Nem, még szerencsére nem igazán találkoztam ilyen orbitális bunkókkal.

Egyedül a barátomnak van joga a seggemre csapni, ennyi:)

2011. febr. 24. 18:42
 2/12 anonim válasza:
90%
Ismerősnek igen, meg is fordult a feje a nyakán XD. Ismeretlennek nem, de csak azért, mert azt lerendezték az ismerősök :D Nem rakta zsebre szegény...
2011. febr. 24. 18:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A páromon kívül mindenkit felképelnék, ah rácsapna a fenekemre.. Idegenekkel még üvöltöznék is szerintem, hogy mit képzelnek magukról.. Csapkodják a disco-ba a "kis lányokat", akik mindenüket kidobják, azoknak már úgyis mindegy, mert halomra taperolják őket.. Normális nő, ha csak nem a pasijáról van szó nem tűri el, hogy más a fenekét csapkodja.. Nem marha vagyok, hogy rám kelljen csapni, ahhoz, hogy elinduljak..
2011. febr. 24. 18:58
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Én is pofánvágtam már jónéhány ismerőst, ismeretleneket meg kiosztottam. Ehhez cska a barátomnak van joga, nem másnak.Te pedig, kérdező, ha ilyeneket csinálsz elég nagy tahó lehetsz!
2011. febr. 24. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ismerőst igen. Bár őszintén megmondom nem néztem ki az, csak megfordultam, és már kentem is le a pofont. Bunkóság rácsapni egy nő fenekére. Mégis milyen jogon gondolja egy pasi, hogy csak úgy csapkodhat, taperolhat egy nőt?
2011. febr. 24. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem ismerős még nem csinálta, ismeretlen igen. Nem volt időm pofán vágni, mert ilyekor jó gyorsan tovább mennek... de biztos nagyon kiosztanám. ez nagyon bunkó és gusztustalan viselkedés.
2011. febr. 25. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi a legjobb barátommal mindig így szórakozunk :P
2011. febr. 25. 00:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Ismerőst igen,de röhögve.Ismeretlennél meg...hát...páran megtették már,de elmenekültek mindig.:D Mondjuk volt egy gyerek,aki olyat kapott,hogy már majdnem sajnáltam.:D:D
2011. febr. 25. 06:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Ismerost.Igaz nem pofont kapott csak egy szep jobbegyenest,ugyhogy tobbe kerult neki a leves mint a hus,mert uj fogszabalyozo kellet...a baratnod sgget csapkodhatod orrverzesig,de ha az en utamba kerulnel,futnal mint a nyuszi.
2011. febr. 25. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha 20 évesen benőne a fejed, tudományos tény,hogy 20 évesen egy 18 éves lány fejlettségi szintjén vagy. Szóval lehet hogy a 18 évesek még élvezik, mert veled egy szinten dekkolnak, de az idősebbek tuti gyerekesnek és kiábrándítónak tartják. 22L
2011. febr. 25. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!