Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, mintha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy, mintha manapság már nem a férfiak, hanem a nők igényelnének több szexet?

Figyelt kérdés

Amikor olvastam itt az oldalon a mennyiségre vonatkozó kérdéseket és válaszokat, akkor feltűnt egy érdekes jelenség. Míg a hivatalos verzió szerint a nők libidója a töredéke a férfiakénak, addig itt pont az ellenkezőjét tapasztalom. 10 erre vonatkozó válaszból 8-9-nél azt olvastam, hogy mindig a nőknek kell nyüstölni a párjukat egy kis szexért és nem fordítva. Félreértés ne essék, ez nagyszerű,sokkal jobbnak találom ezt férfiként, mintha könyörögni kellene, csak meglepődtem, mert eddig mást hittem.

Jól látom, vagy tévedek?

2011. febr. 24. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
hàt akinek nyüstölni kell a pàrjàt a szexért annak gondok vannak.. és azok írnak ide..akinek nincs gond nyilvàn nem is ír ide..
2011. febr. 24. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát én a való életben ennek az ellenkezőjét tapasztalom sajnos:(
2011. febr. 24. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van,mert ennek az oldalnak jóval több női olvasója van,mint férfi,szóval szerintem az itteni arány torzít egy picit,de tény,hogy nem teljesen valótlan.
2011. febr. 24. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:

19.06

Én is ebben bízom.

18.25

Ki tudja, lehet, nem volt még részük igazán minőségi szexben.

2011. febr. 24. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez azért van,mert ennek az oldalnak jóval több női olvasója van,mint férfi"

EZT meg honnan veszed???

2011. febr. 24. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Emberfüggő,kinek mennyi szex kell.Én nő vagyok,és onnan lehet tudni,hogy a szexre gondolok,hogy lélegzem,kb.:D

Eddigi exeimnél kb 5x akkora szexuális étvággyal rendelkeztem.Erre mondják a férfiak,hogy nimfomán.:D

2011. febr. 25. 06:43
 7/8 Darkiee ***** válasza:

jah, ez nekem is feltunk.

Story: En szexcentrikus vagyok, ami kb azt jelenti, hogy ha nem is eppen a nimfomaniarol beszelunk, de a napi adag meg kell legyen :D

A parommal 2 honapja vagyunk egyutt, es persze tudja mindezeket, de az utobbi idoben eszrevettem, hogy az azelotti egyutt toltott idobvel ellentetben neki is megnott a szex-szukseglete.

Megkerdeztem, hogy ez most automatikusan valtozott meg, vagy miattam

Azt felelte, hogy miattam, mert boldogga akar tenni:D

Hat nem aranyos? ^^

Na de kicsit buntudatom van emiatt...

Nem akartam megvaltoztatni, de hat ezvan, vegul is amig ertem teszi es nem masert, es velem csinalja, addik minden OK

Es a szex nem egeszsegtelen:D

2011. febr. 25. 12:12
 8/8 oegallot ***** válasza:
Én miért nem tudok ilyen növel találkozni, aki lélegzetvételnyi sürüséggel gondol a szexre?
2011. febr. 25. 15:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!