Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek engedjem neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engedjem neki?

Figyelt kérdés
Nos hát a barátomban felmerült az a dolog, hogy análozzunk...én nem akartam, még most sem akarom. DE! Annyira kérte, hogy mondtam a végén, hogy jólvan csináljuk, de csak síkosítóval. Erre azt reagálta, hogy az óvszem már amúgyis síkosítva van. Szerintetek elég ez az análhoz? Mert kétlem hogy normális síkosítás nélkül jobb (de legalább elviselhetőbb) lesz..
2011. febr. 24. 17:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

1. nem elég hozzá.

2. Próbáljátok ki. Ha rosz lesz,akkor tudsz mire hivatkozni. Már ha rosz lesz. Nem tudhatod.

2011. febr. 24. 17:39
 2/14 Norb66 ***** válasza:

A síkosító kelleni fog, de ha te nem akarod, akkor ne mondj neki igent, csak azért mert könyörög. Ha nem akarod bármilyen okból akkor neked nemigazán lesz jó. Várj még vele, had élvezd te is, és akkor meg is ismételhetitek a barátod legnagyobb örömére. Viszont ha neked nem lesz jó, akkor nem fogjátok megismételni kb. soha, és marad a könyörgés, amire rá fog unni és vita lesz belőle.

Szóval beszéld meg vele hogy majd lesz anál, csak később.

2011. febr. 24. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy csaj ismerősöm. (jelzem én is csaj vagyok)

A pasija fenékbe akarta...khm... Erre a lány azt mondta csak akkor ha ő is előtte feldughat valamit a fiúnak. A fiú engedte. Nagyon fájt a fiúnak. A fiú lemondott a seggbe dugiról. Ezt így kell csinálni. Amit nem akarok, azt nem akarom, s ha nem tudja miért, próbálja ki saját magán, s majd meglátja. Bár ha neki jólesik, lehet nekem akkor sem!

Ennyi...

2011. febr. 24. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem csináld azt hogy legközelebbi pettingnél kezd te fogdosni a pasid seggét...egészen oda..lyukához kicsit nyomd neki ott meg mint ha meg akarnád ujazni utána figyeld a reakcioját..ha be jönn neki a dolog akkor esetleg gondold meg hogy bele mész e...én kiváncsi vok a reakciojára..kérlek ird le !!
2011. febr. 24. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne mi döntsük el, hogy te engedd-e, de ha nem szeretnéd, ami a kérdésedből egyértelműen látszik, akkor ne engedd. Ez nem kötelező dolog, normális síkosító nélkül pedig, ha bele is mész, eszetekbe ne jusson csinálni. Egyébként ahogy a barátod hozzááll a dologhoz, én eléggé kételkednék benne, hogy hozzáértően és türelmesen csinálná-e. Szóval ha úgy döntesz belemész, akkor olvassatok, utána beszéljétek meg, mert a hátsó bejárat nem úgy működik, hogy megnyálazom beteszem és csókolom.
2011. febr. 24. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem hogy anális szexhez nem elég az óvszeren lévő síkosító, rá is volt írva az óvszer pappírjára hogy ahhoz több kell...
2011. febr. 24. 17:47
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha Te nem akarod, akkor ne engedd. Csak azt csináld, amit Te is biztosan akarsz!
2011. febr. 24. 17:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, ha egyszer belementél ebbe, akkor így reagál: hogy van a gumin síkosító? pff . én ezek után nem is engedném..mi az hogy még megmondja..

ez az én véleményem, de amúgy kell még..főleg ha először csinálod.

Amúgy ha valamit nem akarsz akkor ne csináld.

2011. febr. 24. 17:51
 9/14 anonim válasza:

akkor mennyen a másik helyre!!

vagy az se jó??

2011. febr. 24. 17:54
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod nem kell.

A síkosító kell, anélkül nagyon fájdalmas.

Ne akarj feldugni még véletlen sem semmit a srác seggébe. Vagy ha ilyen hülye, akkor egye fene.

Van olyan lány, aki kíváncsi az anális szexre, ha te nem vagy, akkor ne csináld csak azért, mert a barátod könyörög.

2011. febr. 24. 18:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!