Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engedjem neki?
1. nem elég hozzá.
2. Próbáljátok ki. Ha rosz lesz,akkor tudsz mire hivatkozni. Már ha rosz lesz. Nem tudhatod.
A síkosító kelleni fog, de ha te nem akarod, akkor ne mondj neki igent, csak azért mert könyörög. Ha nem akarod bármilyen okból akkor neked nemigazán lesz jó. Várj még vele, had élvezd te is, és akkor meg is ismételhetitek a barátod legnagyobb örömére. Viszont ha neked nem lesz jó, akkor nem fogjátok megismételni kb. soha, és marad a könyörgés, amire rá fog unni és vita lesz belőle.
Szóval beszéld meg vele hogy majd lesz anál, csak később.
Volt egy csaj ismerősöm. (jelzem én is csaj vagyok)
A pasija fenékbe akarta...khm... Erre a lány azt mondta csak akkor ha ő is előtte feldughat valamit a fiúnak. A fiú engedte. Nagyon fájt a fiúnak. A fiú lemondott a seggbe dugiról. Ezt így kell csinálni. Amit nem akarok, azt nem akarom, s ha nem tudja miért, próbálja ki saját magán, s majd meglátja. Bár ha neki jólesik, lehet nekem akkor sem!
Ennyi...
Én azt nem értem, ha egyszer belementél ebbe, akkor így reagál: hogy van a gumin síkosító? pff . én ezek után nem is engedném..mi az hogy még megmondja..
ez az én véleményem, de amúgy kell még..főleg ha először csinálod.
Amúgy ha valamit nem akarsz akkor ne csináld.
akkor mennyen a másik helyre!!
vagy az se jó??
Ha nem akarod nem kell.
A síkosító kell, anélkül nagyon fájdalmas.
Ne akarj feldugni még véletlen sem semmit a srác seggébe. Vagy ha ilyen hülye, akkor egye fene.
Van olyan lány, aki kíváncsi az anális szexre, ha te nem vagy, akkor ne csináld csak azért, mert a barátod könyörög.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!