Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor gáz, hogy még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor gáz, hogy még szűz vagyok? :O

Figyelt kérdés
16 és fél éves vagyok, és az osztálytársaim (főként a lányok) állandóan a szexuális életüket beszélik ki... nekem is csomóan mesélik hogy mikor, hol, hogyan, hányszor csinálták stb... Van barátom, és igaz még nem feküdtünk le, de ha lefeküdnénk sem tárgyalnám meg a barátnőimmel, mivel szerintem az csak rám és a páromra tartozik... De most akkor gáz, hogy én majdnem 17 évesen még szűz vagyok? :O furcsa a világ...
2011. febr. 24. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj. Pár törvényt jegyezz meg!

-Aki ezekkel dicsekszik, az ribanc.

-Aki 15 éves kor alatt szexel, az ribanc.

-Aki az első 2-t egyszerre csinálja, arra a tudomány még nem talált megfelelő szót.

-Aki szerint szűznek lenni ciki, az ribanc.

- részlet a Ribanclexikon-ból :D -

2011. febr. 24. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Normális ember SOHA nem foglalkozik más véleményével!!
2011. febr. 24. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok és szűz kb. egyedül az osztályból (végzős vagyok)

az én barátnőim nagyon kedvesen, ők már nem szüzek, de nem piszkálnak azért mert én az vagyok:)

2011. febr. 24. 17:33
 4/7 Norb66 ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem gáz. Sőt, nagyon is jól teszitek hogy nem kezditek ilyen korán. Az osztálytársaid meg ribancok, már bocsánat, már 16 évesen elhasznált rongyok. Ők a gázok. De tényleg. Szerinted kinek fognak kelleni pár év múlva, miután mindenki szétk*rta őket?

Nagyon jól gondolod, nem kell megosztani senkivel :) Örülök hogy akadnak még normális lányok. Tartsd meg a jó szokásod, és sok sikert kívánok majd az első alkalomhoz :)

2011. febr. 24. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az egész osztályból egyedül (lemaradt)
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) teljesen igazad van :)
 7/7 A kérdező kommentje:
vagyis igazatok van :D
2011. febr. 24. 17:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!