Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van valami lehetőségem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami lehetőségem vagy megoldásom (konkrét kérdés lent mert hosszú)?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy van egy születési rendellenességem, ami miatt a péniszem deformálódott alakú, és kicsi is(tényleg az, nem ilyen tininyavalygás). 19 éves vagyok, de emiatt még egy szexuális kapcsolatom sem volt, pedig már vágynék rá... van valami ötletetek, hogy vagy hol próbálkozzak, vagy bármi? :s (Bunkó válaszadók legyenek oly szívesek és kíméljenek, köszi..)
2011. febr. 24. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy a deformitás miatt egyáltalán alkalmas-e közösülésre? Inkább esztétikai a gond, vagy funkcióját tekintve is fent áll?

Ha azért kefélésre alkalmas, akkor majdani szerelmed el fogja fogadni veled együtt. Nem a farkunkért szeretnek minket a nők, hanem miattunk szeretik a farkunkat.

2011. febr. 24. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Alkalmas közösülésre, bár attól tartok hogy a mérete miatt a lány nem biztos hogy élvezné... sok egyéb gondom van, anyagi meg ilyesmik, szóval hosszútávút semmiképp nem szeretném, egyébként azt én is elhiszem hogy ettől még szeretne a lány... most egy alkalmi kapcsolatot keresnék csak még.
2011. febr. 24. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Na de még is mekkora az a kukac? Jobban át tudnánk érezni a problémádat ha elárulnád.
2011. febr. 24. 13:42
 4/9 A kérdező kommentje:
10-11 cm, csak hát még furcsa alakú meg kinézetű is... igazából még olyasmibe is belemennék hogy csak én elégítsem ki a lányt, nem tartom magam önzőnek...
2011. febr. 24. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Léteznek alkalmiszex oldalak, de ahogy leírtad magad önbizalmad nem sok lehet, meg pénzed sincs, ebből kifolyólag hiányzik belőled az a kisugárzás ami az ilyen kapcsolatokat kereső nőket megfogná. Ha csak le nem adod a mércét a béka feneke alá, és még akkor is lehet hogy kikosaraznak. Ha mondjuk azért valamennyire jól nézel ki az kompenzál a rossz tulajdonságaidból. De jobban jársz ha normális körülmények közt ismerkedsz, bele fog telleni nem kis időbe míg összejön valaki de nagyobb az esélye mint az alkalminak.
2011. febr. 24. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
19 éves vagy. Elmész egy buliba, felszedsz egy részeg kamaszlányt, adsz neki pár kommersz felest - azok a legolcsóbbak - és már viheted is a budiba. Olyan állapotban, amilyenben ezek a kislányok vannak, nem fogja őket érdekelni, hogy milyen a farkad. Olcsón megúszod. És nem is kell prostihoz menned, és ismerkedned sem kell sokat egy menetért...
2011. febr. 26. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem, ha arra kerül a sor, meg lehet beszélni a lánnyal, sőt jobb, ha szólsz előre. Nem tudom más hogy van vele, de engem nem zavarna. Hamarabb szóba állnék veled, mint az előző válaszolóval... 21/L
2011. febr. 26. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért? Fáj az igazság, hogy a mai kamaszlányok ilyenek? :) Sajnálom, ez van. A kérdező pedig direkt hangsúlyozta, hogy nem komoly kapcsolatot akar, hanem alkalmit. Az ilyenre pontosan megfelelnek a részeg tinik. Komolyra pedig az olyanok, mint te.
2011. febr. 26. 12:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az a helyzet, hogy az erkölcseim alapjában véve nem engednének ilyen buliban felvevős dolgot. Bár már annyira nagy a feszültség bennem, hogy lehet megtennék ilyesmit, csak sajna visszahúzódóbb vagyok én annál hogy ilyet meg mertek tenni. Utolsó előttinek is köszönöm a kedvesebb szavakat :)
2011. febr. 26. 20:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!