Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én már szeretném a szexet, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én már szeretném a szexet, a barátom szerint még várjunk vele. Hogy adjam a tudtára, hogy én már szeretném?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Csókold meg szenvedélyesen, kezd el vetkőztetni, csókolgatni, simogatni, stb.

A lényeg az, hogy legyél szenvedélyes és érezze, hogy te már nagyon akarod:)

Másik módszer veszel egy szexy fehérneműt vagy hálóinget és abban várod. Akkor megint leesik neki, hogy mit szeretnél:)

2011. febr. 24. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mióta vagytok szerelmesek egymásba?
2011. febr. 24. 13:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Lassan fél éve,de a barátomnak még nem volt szexuális kapcsolata.
2011. febr. 24. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha a barátodnak még idő kell, akkor szerintem adj neki.

Azért "húzza" az időt, mert az első alkalom lesz neki és gondolom fél egy kicsit. 1. alkalom csak egyszer fordul elő az életben, ezért az a fontos, hogy emlékezetes legyen számára akár csak a számodra. Ha most beleugrasztod amikor még talán nem áll készen, esetleg negatív következményei lesznek... Persze ez csak az én véleményem, várd meg a többiek válaszát is.

22/F

2011. febr. 24. 14:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha még várni akar, akkor sehogy.
2011. febr. 24. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Szopd egy kicsit, amikor kemény akkor meg ülj bele :) nem fog ellenkezni ;)
2011. febr. 24. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Mond meg kanodnak,hogy szégyent hoz az összes férfitársára!Az,hogy egy csaj várni akar,az oké,de egy srác??Mond neki hogy ne sírjon,legyen tökös! Ez nem normális!Növesszen farkat a punci helyett!
2011. febr. 24. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző: Ugyan mi a franc a különbség a között, hogy egy csaj, és hogy egy fiú akar várni. Mindegyik akarhat. Kész.
2011. febr. 24. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha a srác várni akar, az azért van, mert fogalma sincs hogy milyen az a szex! Abból táplálkozik, amit másoktól hallott. Ezek szerint hülyeségeket!

Tisztán támadd le, és ha visszautasít, akkor vágd az arcába, hogy te jó nő vagy kapásból fel tudnál sorolni vagy 20 fiút aki nem olyan töketlen és bárm,ikor megdugna téged!

Ha nem megy szólj nekem. A szombatom szabad. :)

2011. febr. 24. 22:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!