Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném meg tudni, egy 45...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném meg tudni, egy 45 éves nőnél, a túlzott szexualitást milyen módon lehet csökkenteni?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban élek párommal, aki 2 évvel idősebb nálam. Azt gondolom nála a heti 1 alkalom ebben a korban még jónak is számít. Ezért talán velem van a baj, ugyan is én már 2-3 nap után igényelném megint, és bizony ha kimarad 1 hét akkor én dühöngök, és dilis vagyok. Ne higgyétek, hogy ez direkt van, egyszerűen érzem a feszültséget, szervezetem majd szét robban az idegességtől. Tudom vannak más módszerek is, de én Őt szeretném érezni. Attól tartok kapcsolatunk tönkre megy emiatt SOS!
2011. febr. 24. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
szerezz be egy fiatal bikát!
2011. febr. 24. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha őt nem érezheted, inkább magad, mint mást, nem?
2011. febr. 24. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt meg nem meséld be, hogy 1 hétig nem bírod, mert..
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnád vele megbeszélni? Hátha tévedsz és ő is több szexre vágyik csak ő is ugyanazt gondolja amit te, hogy neked bőven elég a heti 1. Ha nem tetszik az ötlet akkor egyszerűen támadd le időnként. Szerintem fel tudod annyira izgatni a párodat, hogy ne rúgjon ki az ágyból;)
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy neki valóban elég.Én 48 éves vagyok,a férjem 49.Úgy oldjuk meg,mivel én is többet kívánom,mint ő,hogy sokszor elégít ki a kezével,vagy a nyelvével.Természetesen,ha mégis rájön az inger,akkor rajta!De nem csaltam még meg,nem is akarom.
2011. febr. 24. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:

A 45 éves nimfomán nőknek csak egy dolog segít! Sok sok 18-24 éves fiatal fiú akik alig várják hogy megdöntsenek téged! :)

Mi az hogy heti egy?.....pffff

Az semmi! Neked is kijárna a normális nemi élet!

És igen! Rá fog menni a kapcsolatotok!

2011. febr. 24. 22:31
 7/7 oegallot ***** válasza:

Szerintem se várd meg, hogy elurakodjon rajtad a "dili".

Simán támadd le. Kapd el. Vedd elö a szerszámát.

Akkor már nem fog ellenállni.

Nekem speciel direkt tetszene egy olyan nö, aki sürün szereti és még a tudtomra is adja.

2011. febr. 25. 15:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!