Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik együtt éltek a párotokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik együtt éltek a párotokkal, hányszor szeretkeztek egy héten?

Figyelt kérdés
Leginkább olyanok válaszai érdekelnének akik legalább 3-4 éve együtt vannak és már együtt is élnek, mindennap csináljátok?
2011. febr. 24. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

hát mi több mint 6 éve vagyunk együtt,több mint 1 éve lakunk kettecskén,hát ha délelőttös vagyok akkor 3-4,ha meg délutános akkor 2-3.

22/L,25/F

2011. febr. 25. 01:38
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

4 éve élünk együtt és az utóbbi egy hónapban napráton vezettem végig az ütyködéseit,h lássa ő is a kiborultságom okát. a - jel volt sex de szar volt a +jel volt sex és jó volt....februári hónapra 3 rossz és 2 jó jutott nekem...

22l

2011. febr. 28. 09:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
uuh utolsót kicsit sajnálom :/
2011. márc. 4. 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Én 21 éves srác vagyok, és nemhogy hetente nem, de még ebben az évben sem szexeltem, mert minden lánynál megbuktam a randin. Ez van.
2011. márc. 4. 12:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Naptárban strigulázni? Szegénykém! Mi az ágy mögött a falra jegyezzük, így mindig látható a teljesítmény, ha elélveztem piros strigula, ha nem akkor fekete! jó, mi?
2011. márc. 4. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyokat néztem ezeken strigulázásokon! Ehhez nem igazán tudok mit szólni. Mi max azt jegyezzük fel, hogy mikor, mennyi szex volt, de a minőséget nem, mert nincs miért panaszkodni... :D

Amúgy mi 7 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk ketten. Most h kismama vagyok (18hetes) ritkábban szeretkezünk, heti 1-2 alkalom. Mielőtt várandós lettem heti 2-4, változó. Attól függ mikorra jártunk dolgozni és mennyire voltunk fáradtak.

2011. márc. 4. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
8 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt is élünk. Heti 3-4 az átlag, de van, hogy csak heti kétszer szeretkezünk (főleg azon a héten, amikor a párom éjszakás, és fáradt), ha pedig mindketten formában vagyunk, akkor heti 5-6 alkalommal van szex.
2011. márc. 4. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
2 éve vagyok a párommal. 7 hónapja lakunk együtt. Tudom, tudom ez nem 3-4 év, de azért remélem nem baj hogy válaszolok. Az a baj hogy 2 hétig kerüljük egymást más műszak miatt, aztán 1 hét a közös műszakos. Maradnak amúgy a hétvégék. De mikor még együtt jöttünk-mentünk melóba akkor hetente kb 4-5-ször szeretkeztünk. Hiányolom, de nem tudok mit tenni. Ugyanolyan szerelmes vagyok bele és ugyanúgy kívánom őt minden nap mint az elején. :) ...hálisten ő is engem. :)
2011. márc. 5. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!