Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A te barátnőd se szereti, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te barátnőd se szereti, ha indokolatlanul megfogod a mellét?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 07:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Már miért ne szeretné...?!
2011. febr. 24. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hol fogod meg...publikus helyen, nem hinném hogy örülne, ha tapiznám.
2011. febr. 24. 07:44
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Bunkó dolog állandóan csecserészni.
2011. febr. 24. 07:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfogom, az sosem indokolatlan. Pl. megkívánom, vagy egyszerűen csak tetszik a melle.
2011. febr. 24. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez épp oly változó, mint hogy egyes lányoknak kifejezetten erogén zónájuk a mellük, mások meg még szex közben sem szeretik, ha tapizzák nekik. Kicsit hasonló dolog, engem például nem zavar, ha a barátnőm csak úgy megsimogatja a farkamat ruhán keresztül. :)
2011. febr. 24. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom folyton taperolt. Tök mindegy volt neki, hogy az utcán vagyunk, vagy boltban..ha kedve szottyant, úgy rácsapott a fenekemre és jól megmarkolta, hogy csak néztem. Ettól a folytonos taperolástól úgy éreztem már magam, mint valami szexuális segédeszköz, amit folyton fogdosni kell. Nem sokáig bírtam.
2011. febr. 24. 10:46
 7/9 anonim ***** válasza:
az én párom nagyon szereti ha fogom a melleit. bármikor megfoghatom.
2011. febr. 24. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a párodat fogdosod, az sosem lehet indokolatlan!!!!

Ha nyilvános helyen fogdosom akkor mosolyogva zavarba jön és mondja hogy hééé, mindenki minket néz, meg hogy ezt nem hiszem el te olyan izé vagy, de mindezt mosolyogva és kedvesen! Szerintem ez az alap hozzáállás! Ha túlzottan elutasító, akkor nem szeret téged és beleborzad hogy hozzáérsz!

2011. febr. 24. 22:35
 9/9 anonim válasza:
50%
Ohhh nem szereti, előtte kérvényt nyújtok be a számára, elküldöm postán és ha válasz jön abból vágom h lehetne valami.....szegény csaj szánalom
2011. febr. 25. 13:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!