Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez megfog változni? Kifogok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megfog változni? Kifogok tágulni?

Figyelt kérdés
úgy érzem nagyon szűk a vaginám ahhoz hogy egy átlag pénisz mérete beférjen.. a barátom ujjazott volna és nagyon fájt pedig nedves voltam.. mitévők legyünk?ja és elengedem magam.. szoval nem lehet az szerintem h feszült vagyok vagy ilyesmi..
2011. febr. 23. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
29%

Meg fog változni

Ki fogok tágulni

2011. febr. 23. 23:08
 2/8 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérek ..fontos ://
2011. febr. 23. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez megfog változni? Kifogok tágulni?
2011. febr. 23. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
lehet vagnizimus...is bár remélem nem, nőknél ez ált tényleg lelki eredetű, szalha tényleg minden ok ilyen téren az a legjobb:)
2011. febr. 23. 23:22
 5/8 A kérdező kommentje:
vaginizmus?ez mit takar?nem hallottam még róla
2011. febr. 23. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj istenem, ennyi okos válaszadót. Csak tudnám, hogy mi a francnak írnak, ha nem tudnak normális válaszokat adni.

Szóval! Hány éves vagy? Szűz vagy még? Ezek nagyon fontosak. Amúgy minden Nő szűk alapjáraton, majd az aktus folyamán fogsz tágulni. Van egy tanácsom. Kezdjen el nyalni a párod, és ha nem görcsölsz és élvezed, nedves leszel, mint állat. Úgy nem fog fájni. (legalábbis mi így csináljuk s bevált)

23/N

2011. febr. 23. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:
18 és szűz. köszönöm a normális választ utolsó :)
2011. febr. 24. 01:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyúlj magadhoz, egyrészt tapasztald ki a saját tested. Ha ezen túl vagy, akkor az aktusnál szintén segíthetsz magadnak.

DE nekem az a tapasztalatom, hogy ez lélekben dől el. Ha tényleg kész vagy arra, hogy "befogadd", akkor fog menni, de sajnos ez nem tudatosan következik be, hanem valahol tudat alatt...

2011. febr. 24. 12:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!