Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy zajlik nálatok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlik nálatok egy szeretkezés? Mennyi ideig tart? Milyen gyakran? Kort írjatok.

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 22:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nos az attol fug hogy milyen allapotban vagyunk ... en meg a parom ... Ha en vagyok faradt akkor kb egy fel ora alatt vege ... s ha parom akkor is ugyan ez a helyzet ... Ha reszeg vagyok akkor 2 vagy 2,5 ora-t birom...addigra a parom elmegy tobbszor is ... es ugy 2 vagy 3 ora a hetkoznapokban elojatekkal... szoval de nem mindig hasonlo...kulombozo pozokban naponta csereljuk a pozokat mar majdnem orarend szerint ... megszokasbol ... naponta reggel ebredeskor egy gyors menetet 1 orat es este lefekveskor ameg birjuk ... kb enyi 21 fiu 19 lany ;) es en vagyok a FIU
2011. febr. 25. 15:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Féltől két óráig, általában változó! A gyakorisága is változó, attól függ,hogy tudunk találkozni, van hogy minden nap,naponta többször, van hogy heti 2-3 alkalommal csak. Legtöbbször vad csókolózással kezdünk, aztán vagy ő kényeztet aztán én,vagy fordítva...csókok,puszilgatás mindenhol nyelvel közben izgatás, aztán orál,és utána a pózok változtatásával már el is telik az idő...

Közben azon gondolkodom,hogy milyen szenvedélymentesen leírni ezeket a sorokat,mintha épp csak a délutáni bevásárlásról beszéltem volna :)

Egyébként 5 éve vagyok a párommal,és imádok vele lenni :)

20L-25F

2011. febr. 25. 16:36
 13/16 anonim ***** válasza:

mindig mindenki annyira "rövid" időket R az ilyen kérdéseknél! (hozzánk képest rövidet)

nekünk volt már 4 óra is, de 2,5 óránál nem volt még rövidebb az biztos... szerintem 3 óra az átlag, de komolyan, mindig annyira meglepődöm hogy mindenki azt írja 45 perc 1 óra, tök durva

19/L és 19/F

2011. febr. 25. 17:26
 14/16 anonim ***** válasza:
*R=ír
2011. febr. 25. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát ez elég sokmindentől függ. Ha több időnk van egymásra akár órákon keresztül szeretkezünk.Ez nálunk csókolózás, egymás símogatása, orális szex, aktus, aztán megint egymás símogatása, kényeztetés, beszélgetés.

Persze amikor nincs annyi időnk, akkor kb fél óra, de abban is van előjáték.

17/L , 19/F 2 éve vagyunk együtt.

2011. febr. 25. 19:08
 16/16 anonim válasza:
Havonta 2-3 alkalom,20 perc körül. 32/F - 28/N
2011. márc. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!