Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években nagyon megromlott a házasságom a szex miatt,jobban mondva a szex hiánya miatt. 38/F évesen a heti mindig ugyan azon a napon történő 1X-i szexnél többre vágyom. Sajnos megbeszélni nem tudom mert szexmániásnak tart ezért a párom. A múltkori kiránduláson is ahol gyerekek nélkül voltunk, esze ágában sem volt lefeküdni velem. Nem bántana,ha azelőtt is ilyen lett volna de csak az utóbbi 3-4 évben ilyen. Sokáig ezt így nem bírom csak hát ott vannak a gyerekek akiket nagyon szeretek.
2011. febr. 23. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt így megmutatnám neki leírva, ha neki már nem tudod így kifejteni.
2011. febr. 23. 21:57
 2/5 anonim válasza:
Mond meg neki, ha kell írd le egy lapra amit el akarsz mondani. Ha ez sem segít akkor menjetek el orvoshoz.
2011. febr. 23. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
kis takony vagyok hozzád képest de ha elfogadsz 1 jó tanácsot meg mondod 1 szerüen hogy te többet akarsz többre vágysz és megmondani neki hogy ez a kapcsolatok romlásához vezethet mert igen is te ennyit megérdemelsz és jár neked!
2011. febr. 23. 22:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván oka van, hogy kevesebbet kíván, az önsajnálat nem fogja megoldani a problémát, próbáld vele megbeszélni mi lehet a baj. Lehet nem vagy elég figyelmes vele, lelkileg nem minden oké nála, esetleg túlhajtott, stb.
2011. febr. 23. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy mennyi idősek a gyerekek.

Én nő vagyok, feleség és anya. Ezért megértem a feleséged helyzetét is.

Nálam akkor volt ilyen krízis, mikor a lányaim elkezdtek cseperedni és eldöntöttük, hogy nem vállalunk több gyereket. (ekkor volt a pici 1,5 éves)

Valahogy a gyermekvállalással kötöttem össze a szexet a fejemben, el sem tudtam képzelni, hogy minek szexeljünk, ha nem akarunk több gyereket.

Mivel a nőgyógyászom hatására tablettát szedtem, egy idő után feleslegesnek éreztem szedni, azért a heti-kétheti kötelező szexért a férjemmel.

Akkor találtam rá erre a cikkre : [link]

Rájöttem, hogy nemcsak az én hülye szex-gyerek vízióm áll a dolgok mögött, hanem a fránya tabletta is rátesz egy lapáttal a libidóm csökkentésével :-(

Abbahagytam a tablettát. Mellette elkezdtem újra "randizgatni" a férjemmel. Hiszen a gyerekek előtt is működött a szex, pedig akkoriban sem szerettem volna teherbe esni.

Újra elkezdtünk csókolozni, pettingelni... addig nem is volt szó szoros értelmében szex köztünk.

kb. két hónap után újra elvesztettem a szüzességem. A saját tempómban. Fergeteges volt. Azóta újra rendben minden köztünk. De azóta sem szedek tablettát !

Ha van kérdésed írj!

2011. febr. 24. 09:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!