Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye ez meg fog változni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez meg fog változni?

Figyelt kérdés

Amikor magamhoz nyúlok akkor igazándiból csak egy nagyon kicsi 'jót érzek'. És én rettenetesen félek attól, hogy ha nagyobb leszek és már szeretkezni fogok a barátommal akkor nem lesz orgazmusom. Remélem, hogy ez csak attól van, hogy még 'kicsi' vagyok. vagy csak nem nyúlok be jó méjre.

mindenesetre félek így, hogy később nem fogom élvezni a szexet, nem lesz orgazmusom.

Ugye meg fog ez változni, (most ha kielégítem magam nem érzek annyira jó dolgot,sőőt... ) és nagykoromra lesz orgazmusom vagy csak nagyon fogom élvezni az együtlétet?

2011. febr. 23. 21:43
 1/8 anonim válasza:
Én nem szoktam magamnak "felnyúlni". Elég ha az újjadat odateszed a "pisilőd" és a mellete lévő "falhoz". És mozgatod az újjad.xD :D Én már élek nemi életet,de nem volt még orgazmusom szex közben, de FOG változni csak fel kell fedezned a tested és lazulj el:D
2011. febr. 23. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt senki sem tudhatja, de remélem megváltozol ^^

Persze az örök kérdés, hány éves is vagy?

2011. febr. 23. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Most múltam múlt hónapban 14 :)
2011. febr. 23. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:

ja és az első kommentelőhöz:):

ígyis nagyon élvezet a szexet?:)

2011. febr. 23. 21:49
 5/8 anonim válasza:
Így is élvezem csak nem lesz úgy orgazmusom mintha magamnak csinálnám. De szex közben azért nincs mert mindig van zavaró tényező és nem tudom elengedni magam annyira.:) De élevezem.:)
2011. febr. 23. 21:52
 6/8 Girlnextdor ***** válasza:

en masztizaskor csak enyhen kellemesen erzem magam, ettol fuggetlenula baratom barmikor sorozatos orgazmushoz tud juttatni...az orgazmus meg nem attol fugg h "jo melyen benyulj":) inkabb a csiklod izgasd;) es csak nyugi lehet orgazmusod, fel kell fedezd a tested...s amugy is vannak csajok akik csak siman nem preferaljak a masztizast. ez nem nagy baj:)

21/L

2011. febr. 23. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
én pl nem bírok magamnak rendesen orgazmust okozni, nem bírom addig izgatni, a csiklóm, hogy elmenjek, de ha nem magamnak csinálom, hanem a barátom csinálja, akkor elmegyek, ha szájjal csinálja akkor mégjobb, viszont szex közben én se mentme még el. de ez fog változni, ahogy már írták előttem, cska akarni kell és lazítani!
2011. febr. 23. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne akard mindenáron az orgazmust. Lazulj el és elvezd, hogy simogatod a puncidat.
2011. febr. 24. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!