Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tisztelt sokat tudók! Lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt sokat tudók! Lenne egy olyan problémám, hogy túl sok a monyóm! Egyfolytában rajtam van a kangörcs! Lehetne-e valahogy palackozni vagy tartósítani, hogy idősebb koromban használni tudjam még valahogy?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2011. febr. 23. 21:32
 1/9 Pici Démon válasza:
HÁT A PALACKOZÁSRA NEM TUDOK JÓ TIPPET MONDANI , DE A KANGÖRCSEIDET BIZTOSAN MEG TUDJA OLDANI 1 SEXY BARÁTNŐŐŐ ....
2011. febr. 23. 21:36
 2/9 Beater válasza:
69%
hallod enmkéne B kategóriás szar filmeket nézni köszike :D
2011. febr. 23. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:

dehát az a film elképesztő volt:D:D

amúgy meg lehetséges:):)

spermabank és ott lefagyasztják aztán meg kasztrálltathatod magad vagy amit akarsz:D

utánna fel ttudod haszbnállni:):)

2011. febr. 23. 21:40
 4/9 gabriell88 ***** válasza:
Spermabank?:)
2011. febr. 23. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:

LOL, nem tudod, hogy a "monyó" újratermelődik? Mégis miért akarnád elrakni? :D

Mondjuk azt nem írtad, hány éves vagy, de a leírtak alapján úgy tippelem, elég fiatal lehetsz. A sok "monyó" olyankor természetes. Nyugi! ;)

2011. febr. 23. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

harmadik vagyok:D:D

am igen azért gondoltam mert ott tudják tartósítani:):)

am az a baja hogy túlteng benne a esznoszteron de am így le lehet vezeni és akár ha még tertósíja a spermát akkor lehet később gyereke annak ellenére hogy a hatlövetű már csak vaktöltényt lő:D:D

2011. febr. 23. 21:45
 7/9 A kérdező kommentje:

22 vagyok :)

A kérdést nem szántam komolynak.

De ha már itt tartunk akkor:

-Mik azok a kritériumok amiknek meg kell felelni ha az ember elmegy spermát adni csak úgy?

-Kap-e érte valamit (pl.: pénzt), ha igen mennyit?

Egyébként nem hiszem, hogy a napi 10 órás folyamatos erekció amellett, hogy jó pár éve cigizek teljesen normális lenne. :)

A válaszokat, véleményeket szívesen fogadom :)

2011. febr. 23. 21:51
 8/9 anonim ***** válasza:

ha jól tudom akkor bárki adhat spermát akineknincsen nemi betegsége és viszonylag egészségesek a spermái:O:O

a cigit meg szerintem felünettik a sperma adatainál hogy a "gazdája" cigizett:P

de a google a barátunk:D:D

(harmadik voltam)

2011. febr. 23. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
palackozott g.ci XD
2011. febr. 24. 00:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!