Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet olyankor tenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet olyankor tenni, ha nincs rá lehetőségünk hogy lefeküdjünk egymással?

Figyelt kérdés
Pontosabban hely nincs.......Én nem vagyok itthon egyedül csak dél előtt.Viszont Ő dél előtt dolgozik.Nála pedig non stop fullba a lakás..Megőrülök:D 3 hete nem szeretkeztünk..
2011. febr. 23. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak találtok valami helyet. Mondjuk egy hotelben, kettesben-
2011. febr. 23. 21:19
 2/4 anonim válasza:
Hát minket nem zavar ha fullon van a lakás.:D van egy kis szoba oda bezárkózunk. Mondjuk annyi az enyhítő körülmény hogy a többiek tisztában vannak azzal hogy nekünk mire van szükségünk.:D Ha nagyon szeretnétek szeretkezni kivesztek vhol egy szobát. Manapság lehet elég olcsón egy pár órára.Vagy kér egy szabad napot.:D
2011. febr. 23. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

:) legyetek kreatívak.. nem hiszem el, nálunk is mindig volt valaki otthon, mégis megoldottuk. Ha lesz férjed, vagy feleséged (nem tudom lány vagy, vagy fiú) és lesznek gyerekeitek, ők is otthon lesznek elég sűrűn..:) Akkor nem lesz házaséletetek? Amikor nekik suli lesz, akkor nektek meló.. Mikor hazaértek, már a gyerekek is otthon lesznek... Nem csak üres lakásban lehet szexelni...

:) 23/N

2011. febr. 24. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
na és ha vannak otthon? attól még lehet.nekem a legutóbbi szexnek úgy lett vége,h épp mikor elmentem anyám beszólt h hozott sütit és bejöhet-e :DD
2011. febr. 24. 01:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!