Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szakítottál amiatt, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál amiatt, hogy nem volt jó a szex?

Figyelt kérdés

Elégedetlen voltál az előjátékkal vagy amiatt, hogy ez hiányzott, nem volt elég gyöngédség és csak a d@gásról szólt az egész.... Hiába szóltál, hogy több odafigyelést vársz el, de többé-kevésbé hiába....

Neked ez nem felelt meg és befejezted a kapcsolatot.

2011. febr. 23. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Az exem mellett szex közben egyszer sem élveztem el. És nem is elégített ki máshogyan sem. Tehát egy orgazmusom sem volt vele. Csak magára figyelt...És mindig elég gyorsan végzett... De nem, nem szakítottam mert szerettem.. majdnem egy évig voltunk együtt és a szakítás oka az volt, hogy nem törődött velem eleget (semmilyen téren).. ha csak a szexről lett volna szó talán még ma is vele lennék.

De az rossz lenne, mert a mostani páromnak én vagyok a mindene, ami nagyon jó érzés:) Bár vele még nem feküdtem le, de eddig minden jobb vele.. Visszagondolva bánom, hogy nem léptem ki hamarabb abból a kapcsolatból. Ha nem is hajlandó megbeszélni a dolgot a párod, esetleg változtatni rajta akkor.. nem tudom de ha ebben nem figyel rád akkor gondolom másban sem annyira szóval..az már szakító ok nálam, ha nem foglalkozik velem eleget.

20/L

2011. febr. 23. 21:05
 2/2 Girlnextdor ***** válasza:
a rosz sex sokszor lehet a rosz kapcsolat elojele is:) ha egy fiu igazan szeret akkor mindent meg tesz azert hogy te is kiteljesulj minden teren a kapcsolatban, nalam altalaban a rosz sex mar a kapcsolat elejen jelzi hogy valami nem lesz ok. lehet hogy sexmaniasnak tunok de nekem a sex alapveto, ha az nem mukodik akkor legtobbszor mas sem...valahogy ra nyomja az egesszre a bejeget:) a mostani baratommal a sex kifogastalan es az elet dolgaiban is nagyon jol kiegeszitjuk egymast. ez igy jo mindket dolog a helyen kell legyen
2011. febr. 23. 21:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!