Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2. ik férfi szexuális bevonása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. ik férfi szexuális bevonása párkapcsolatba? (2ffi 1nő)

Figyelt kérdés
A páromat és engem is nagyon vonz a helyzet és meg szeretnénk élni. Érdeklődnék olyanoktól kik megélték ezt a helyzetet, nem befolyásolta-e utána a kacsolatukat , nem negatív kritikákat várok, hanem olyanoktól választ akik ez átélték...
2011. febr. 23. 18:47
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
65%

Végig tudnád nézni ahogy pakolják a nődet? És amikor a szájába élveznek?

Én csak párkapcsolaton kívül próbáltam. Senkinek nem volt senkije. Senkit nem zavart a szitu. Szerintem úgy belefér...

2011. febr. 23. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
alap. jó az :)
2011. febr. 23. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem próbáltam, de ez nem negatív kritika.

Egy álomban egész jól hangzik, de ha az ember komolyan belegondol eléggé kiegyensúlyozatlanok az erőviszonyok 3 ember esetén, miért nem 2+2 az valahogy kivitelezhetőbbnek és igazságosabbnak is tűnik. Te a nő vagy vagy a férfi?

2011. febr. 23. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt hiszem tudnák segíteni, de csak privibe a terjedelem miatt!

2011. febr. 23. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó egy nőnek a két férfi az ágyban. :) Tapasztalatból mondom! :) De SOHA nem tenném meg kapcsolatban! Akármilyen jól is hangzik, nincs olyan, hogy nem befolyásolja a kapcsolatot! Előbb-utóbb megrontja a kapcsolatot, hogy a pasi látta, amint más pasi rakta a nőjét! Ahogy egy nő sem bírná ki, hogy előtte csináljon meg a pasija egy másik nőt.
2011. febr. 23. 20:56
 6/6 oegallot ***** válasza:

Azt kívülröl nagyon nehéz megítélni, hogy mennyire fogja befolyásolni a kapcsolatotokat és milyen irányba.

Ha maximálisan öszinték vagytok egymással (és persze magatokkal is), meg tudjátok beszélni elöre mi fog ott történni és az hogy jönne le nektek, akkor meg lehet próbálkozni.

Nem érdemes harmadiknak barátot, ismeröst vagy ex-et bevonni, mert az problémásabb lehet.

2011. febr. 24. 10:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!