Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért cidrizek a gumitól? :/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cidrizek a gumitól? :/ Még rá sem teszem, egyből összemegy. SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
Ma együtt akartam lenni a barátnőmmel, de amint megpróbálom feltenni a gumit, rögvest összemegy :( Szeretem a barátnőm, és kívánom is nagyon, de már 3x jártunk így :( Nem tudom mit tegyek, kezdek kétségbe esni. Fogamzásgátlót nem tud szedni, mert szüleink nagyon régiesek, és nem tudnánk megoldani, hogy ne bukjunk le és szerezni sem tudunk :/ a gumis megoldás lenne az egyetlen ami megoldható... de fogalmam sincs mit tegyek, hogy állva maradjon :(
2011. febr. 23. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valami pszichés ok. Velem is így van. Nem lehet semmit tenni ellene.
2011. febr. 23. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérd meg a barátnődet, hogy húzza fel ő neked.;)

Hidd el, nem fog összemenni.:)

2011. febr. 23. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Az lehet a baj,hogy jól szeretnél teljesíteni és nagyon rágörcsölsz a dologra,vagy esetleg kicsi az óvszer...Talán a pénisz gyűrű segítene a dolgon.
2011. febr. 23. 19:39
 4/5 A kérdező kommentje:
nagyon nehezen akar lemenni az óvszer a péniszem végéig, de mire leérne már úgyis mind1 mert összement :( ez most azt jelenti, hogy kicsi, vagy ez normális, hogy nehezen megy le?
2011. febr. 23. 19:43
 5/5 DaN!el válasza:
Nekem is hasonló gondom volt. Először is ne verd ki előtte pár napig ;) Másodszor én nekem az volt a trükk, hogy mikor felraktuk a gumit, erősen rámarkoltam a tövénél, így nem engedem ki a vért. A barátnődben már úgysem fog összemenni. A 3. pedig az volt, hogy lifestyles ultra thin-t használtam (előtte a fekete LS volt) Sok sikert, és ne parázz, élvezd az örömöket!!!!!!!
2011. febr. 23. 20:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!