Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kerültetek valaha olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerültetek valaha olyan veszélybe h majdnem megerőszakoltak?

Figyelt kérdés
Vagy molesztáltak?Ha igen akkor hogyan mit csináltak te mit csináltál h történt?
2011. febr. 23. 17:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A diszkó alapból hülyeség. 1.) Az ilyenek miatt. 2.) Van ahol drogoznak. 3.) Olyan hangos a zene, hogy nem lehet élvezni. 4.) Mindenki részeg, és ilyeneket csinálnak.

Én fiú vagyok, mit is mondjak, ha egy jó csaj megerőszakol, az nem is jönne rosszul. :)

2011. febr. 23. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:

19:35:

Sajnos kívülről nem volt látható hogy nem a párod a srác. Nagyon sokszor a párok egyik tagja ha berúg, kb ugyanez történik, a csaj amiatt hajtja el mert ciki.

Megoldás az, hogy nem kell észrevenni. Ha játszod az áldozatot, megijedsz, attól csak szexibb leszel neki. Ha flegmán állsz hozzá, nincs szemkontaktus, akkor sok esetben megunja a dolgot.

2011. febr. 23. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálam is ilyen discos felingu helyen voltam elmentem ott wcre utánam jött egy srác teljesen rámmászott nem engedet el mondtam h baj lesz ha nem enged ere le akarta rolam szedni a bugyit mert miniegybe ruhába voltam nyár volt ...tökön rugtam a pulthoz oda mentem ahol az ismerösöm volt a pultos és kicsit megverte a srácot meg kiis dobta azota nem láttam a csávót
2011. febr. 26. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nekem egy nagyon sujjos sztorim van!Amit igazából én is szégyenlek!6 éves voltam amikor anyám elhagyott engem és az öcsémet és apukám nevelt minket!Anyáriszünet alatt levitt kettőnket a mamámhoz vidékre mert neki dolgoznia kellet és csak péntek estétől vasárnapig estig láttuk!

Történt egy napon,hogy a mamám kiment a piacra az öcsémmel és én otthon maradtam papával ekkor 7 éves voltam!

Mivel nagyház van a ház mellett egy "kis konyha"ahol volt még egy ágy is.Papa elkezdett velem játszani és játékból áttment simogatásba (korán értem és már volt cicim)

simogatta a cicimet és utánna a nunimhoz is nyult!

Én nagyon megijedtem és fel akartam fútni a házba de nem engedet szoritott!Erre én kiabálni kezdtem és gondolom megilyedt,hogy jönn a mama és elengedtett!Felszaladtam és magamra zártam a szoba ajtót!Nem mondtam meg mamának mert azt hittem én csináltam rosszat!Gyerek voltam!

Nemsokkal utánna meghalt és én nem sirattam meg!Apukám mai napig nem tudja nem is mondom el neki mert ő szerette az apját és csak összetörne!

2011. febr. 26. 22:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Azért ez undorító h egy nagyapa képes ilyenre!
2011. febr. 26. 22:41
 16/19 anonim ***** válasza:
nem
2011. febr. 27. 00:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer felmentem egy sráchoz éppencsak 16 évesen, elvileg jártunk, de én még nem akartam semmit a csókolózáson kívül... Úgy volt, hogy ott lesz a szobatársa, meg a többi lakótársa is otthon lesz (albérlet...), de ahhoz képest nem volt senki, csak ő... bekulcsolta az ajtót, végigmutogatta hogy milyen szép kései stb vannak, aztán relatíve erőszakosan megmutatta mit akar... konkrétan nem feküdtünk le, de a bevezető részek megvoltak...

19/N

2011. febr. 27. 02:11
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
...-Tehát sértett Ön azt állítja,hogy vádlott Önt megerőszakolta hátulról.Tud mégis arra valamilyen magyarázatot adni,hogy vádlott ezt mégis miként követhette el mikor kirívó magasságbeli különbség van Ön és a vádlott között?-Hát Bíró Úr,kicsit behajlítottam a térdemet...
2011. febr. 27. 06:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább "viccesen" kilátásba helyezték nekem a suli retyóba néhány gyökér de tuti ami tuti egyiket gyors fordulásból állon basztam aztán rohantam a halál faszára.
2013. máj. 4. 03:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!