Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ellen, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, hogy a párom ne élvezzen el olyan hamar?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy felizgat rendesen, már nagyon kívánjuk egymást. Kb kettőt hármat lök, és elment. Próbálkoztam már azzal, hogy nem izgatom fel annyira, de az sem használt. Persze hiába mondom neki, hogy engem nem zavar, mert utána befejezzük másként, nagyon bántja a dolog. Igazából én is szeretném azt, hogyha egyszerre mennénk el. köszi a válaszokat.
2009. febr. 15. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal és nagyon kíván!Én párom is ilyen volt!

Gyakorolni kéne azt,hogy amikor pisil,egyszercsak visszatartja a vizeletét!Ezt jó sokszor,és amikor az ágyban érzi,hogy el fog menni,akkor próbálja ezt utánozni,vagyis erősen meg kell szorítani a PC izmot!

Párom ezt gyakorlota,meg mindig leálltunk ha érezte hogy el fog menni!Mostmár 30-60 percig birja!

És az idővel amúgy változni fog,amikor kicsit majd megszokottá válik a kapcsolat,nem lesz akkora vágya!

Csináljátok sűrűn,hogy ne legyen annyira kiéhezve!

2009. febr. 15. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Elszorítás, megszakítás, péniszgyűrű/feltét/mandzsetta, vastagabb óvszer, több maszturbáció...
2009. febr. 15. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
vagy élvezzen el az előjátéknál, és amíg újra készen nem áll, addig izgasson téged. a második menetet hosszabb ideig bírja majd!
2009. febr. 15. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..

Ott az én válaszom is, nem akarom ismételni magam :)

2009. febr. 15. 13:01
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
durex performa
2009. febr. 15. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindegyik tanácsot. Ki fogjuk próbálni, mert nagyon szeretnénk már végre egy olyan igazit együtt lenni :)
2009. febr. 15. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
én is fél perc alatt megyek el !!! Szakitsatok
2009. febr. 15. 17:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!