Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés az anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az anál?

Figyelt kérdés
2009. febr. 15. 11:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Nekem semmi extra...Viszont orál közben, ha ott is ujjaz a párom, akkor kellemes.
2009. febr. 15. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

A nők 90%-a azért csinálja, mert kíváncsi és mert a párja megkérte rá.

Semmilyen, hiszen nincs is mi ami jól esne benne, max közel esik a G-ponthoz.

2009. febr. 15. 11:52
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
én sokáig nem engedtem a páromnak, aztán én is kíváncsi lettem, szép lassan belejöttünk, és ahogy ő csinálta nagyon jó volt :D egyébként meg a g-pontot onnan is lehet ingerelni...:D és orgzamusom is volt.
2009. febr. 15. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

nekem olyan mint a végbéltükrözés.. -.-

sőt.. a tükrözés jobban tetszett

2009. febr. 15. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha G-pontot is ér és közben a csiklómat is simizi a párom, akkor hamar orgazmus :) Ha nem ér G-pontot akkor semmilyen és elnyújtva fájdalmas.
2009. febr. 15. 12:44
 6/16 anonim válasza:
59%

szerintem elsökre fäjdalmas.aszexfilmbe azoktol a nagy däkoktol a csajok a kinoktol vonaglanak.igaz hogy felebreszti a kiväncsisägot.de miert akarjäk a ferfiak?mert ha az asszony szül ott kitägul rendesen,es ha kicsi a kuki akkor nem szoritja a nuni.hätul tuti hogy szoros(en is probältam egy pärszor)de szerintem nem valo ez nekünk csajok,hagyjätok hogy a kupiban a csajokat kinozzäk ilyenekkel,ne a szeretett asszonyt,mert aki a nunit megunja az utäna a popot is megunja,azutän pedig mi jön?a titkos megcsaläs ,a 18 eves länyok

erröl ennyit. m

2009. febr. 15. 13:07
 7/16 anonim ***** válasza:
64%

Én annyit tudok mondani, hogy egyszerűen isteni! Bár én fiú vagyok és a lányokat szeretem! Tehát én töröm át a csokipáncélt!

Ez a G-pont dolog hülyeség! Nézzetek utána, hogy milyen a csikló felépítése, sokkal nagyobb, mint amekkorának kívülről látszik. Ez egy komoly izom ami csak az élvezeteket szolgálja! A vége az anusnál van, így, ha az anusodat megfelelően izgatják az majdnem olyan, mintha a nunidat izgatnák! Erről van egy dokumentum film is! A Spektrumon láttam! A klitorisz - tiltott gyönyörök

2009. febr. 15. 15:06
 8/16 anonim ***** válasza:
61%
az anusnál van a csiklóm vége?Ezt hol álmodtad?xD szted 10-12 cm es a csiklója egy nőnek és hátul benyulik a belébe...jaj te jó éj...anus(=végbélnyílás)
2009. febr. 15. 15:25
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
A csikló valóban nem csak az a kis borsószemnyi dudor az ajkak találkozásánál. [link] De mint látod nem a végbelet ölelik körül a nyúlványai, hanem a hüvelyt, szal hülyeséget beszélsz. A végbél felől viszont elérhető a G-pont. Másrészt meg a bejárat teli van idegvégződésekkel, ezért lehet orgazmust elérni.
2009. febr. 15. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Jól látható a képen, hogy mekkora a csikló.

2009. febr. 15. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!