Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik annyira a cigány gyerekek a szexet?
Tetszik a kérdés nagyon!!! :D
Ugyan a mondanivalója egyáltalán nem idevaló, de teszik - pártállástól függetlenül.
Többen felháborodtak azon, hogy erre a kérdésre milyen sokan válaszolnak, míg a "rendes" kérdésekre alig.
Közben pedig ők maguk azok, akik leginkább növelik a válaszok számát. :D
Amúgy a cigány jelző semmivel sem roszabb, mint a roma. (Csak hogy egyik olvtársunk kedélyét megnyugtassuk.) Egyáltalán nem "illik" jobban a roma szót használni, mint a cigányt. Ők maguk is cigánynak hívják magukat (a körülöttem élők legalábbis biztosan). A roma kifejezést csak a "jogvédők" szeretik erőltetni.
Viszont - ugyan szerintem a kérdés célja inkább figyelemfelkeltés volt - válaszolok is.
A cigány gyerekek szerintem semmivel sem szeretik jobban a szexet, mint a nem cigányok. Ugyan gyakoribb közöttük a gyerekkorú anya/apa, de ez bizonyos társadalmi problémáknak tudható leginkább be. Viszont a nem cigány gyerekek is hasonlóak ezen a téren. Talán csak ott valamivel több visszatartó dolog van, ami akadályozhatja a gyakorlati megvalósulását. (Bár valljuk be, a mai liberalizmusban egyre kevesebb.)
Talán a kérdést rosszul fogalmaztad meg. Nem hinném, hogy a szex szeretetére gondoltál.
Nekem van egy roma barátnőm. Egyszer mesélte, hogy mennyire el van keseredve, mert még randiznia SEM szabad senkivel. Hanem rögtön házasság... Nem hiszem, hogy el kéne ítélni őket! Bár én sem vagyok még túl idős, de nem csak a 'cigány' gyerekek szeretik korán a szexet. Hanem a 'fehérek' is! Miközben azt sem tudják, mi fán terem a szex...
Ezt nem a kérdezőnek írtam, mert olvastam a kommentárját, hanem a sok primitív rasszista embernek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!