Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy veritek ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy veritek ki a barátotok farkát?

Figyelt kérdés

Még ez lesz az első pettingem.. és félek hogy valamit elrontok. néhány tippnek örülnék, és esetleg pár tanáccsal megszánnátok.

15/L

2011. febr. 23. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát én csak a számba szoktam venni, de általában amikor mindjárt elmegy ő szokta csinálni, mert jobban érzi. Max néha azt szokta csinálni, hogy én fogjam meg és ő megfogja a kezem és adja a tempót.
2011. febr. 23. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
20/l voltam
2011. febr. 23. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
verd ki nekem és meg mondom hogy mit csinálsz rosszul :) f16!
2011. febr. 23. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Nedvesítsd be mindenképpen. Amit az én párom nagyon szeret, ha nem fogom meg teljesen, mármint úgy fogom, hogy tulajdonképpen a tenyerem felénél van a makkja és nem is húzom le tövig a kezem, hanem csak kisebb mozdulatokkal csinálom és gondoskodom a folyamatos nedvesítésről. aztán ha kéri, akkor erősebben, lassabban--- de ezt a pasi ha van szája úgyis jelzi. Meg persze lehet közben orálisan is és úgy csinálni.

De ezt így elmondani meg nem lehet. Megmutatni meg most nem fogom.

2011. febr. 23. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Nézz meg néhány "handjob" videót a különféle technikák miatt.
2011. febr. 23. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
20%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. febr. 23. 18:07
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi kommenteket.

kedves utolsó válaszoló, remélem feltűnt, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, aki 18éven aluli és ilyen kérdéseket tesz fel:)))

2011. febr. 23. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
a barátod valószínűleg irányítani fog, aztán majd belejössz, ki kell tapasztalni, h a másiknak mi esik jól
2011. febr. 23. 18:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!