Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiú, számotokra milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú, számotokra milyen érzés amikor a párotok lenyeli az ondótokat?

Figyelt kérdés
Jobban esik, mint mikor a lány gyorsan kikapja a szájából, és valahova máshova engeditek ki? Tehát az jobb ha a lány lenyeli, vagy az, ha például a mellére élvezhettek utána?
2011. febr. 23. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
pfff aki szerint annyira kiábrándító, hogy a csaj igyekszik "megszabadulni" tőle, az nyelje a sajátját, és majd megtudja milyen kellemes érzés is az...
2011. febr. 23. 19:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Ember fuggo, ki nyeli, ki nem, de azert a pasik sem kopnek minden egyes nyalintas utan..
2011. febr. 23. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Drága cicám! Én megkóstoltam a sajátomat csak azért, hogy tudjam, mit nyel le az aktuális párom. Én azt szoktam mondani, hogy ne csapjuk már be egymást. Ha egyszer a szájába megyek el, akkor ne köpje ki. Én nem várom el, hogy lenyelje, ezt többször hangoztattam is.

Attól, mert te máshogy gondolod, kedves utolsó válaszoló, nem kell fujjogni.

2011. febr. 23. 20:13
 14/16 oegallot ***** válasza:

Részben egyet értek 20:13-mal.

Nem kell fújjogni. Meg kell beszélni.

Én sem várom el, hogy lenyelje, azt sem, hogy a szájába élvezhessek. Annak tényleg semmi értelme, hogy eltorzult arccal "viselje".

Aki szereti, nyelje le. Aki nem, az ne.

2011. febr. 24. 11:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem fujjogtam, csupán arra reagáltam, hogy ahelyett, hogy örülne, de jó elmehetek a szájába, még azon problémázik, meg sajnáltatja magát, hogy jaj nem nyeli le, jaj nem szívvel-lélekkel nyeli, mintha éppen a csokipuding menne befele. Ez a baj a mai férfiakkal, elvárás az van dögivel, de hiába tesz meg neki az ember valamit az sem lesz elég, és még annyi se hogy örülne, vagy hálás lenne, nem....

19:15

2011. febr. 24. 13:47
 16/16 oegallot ***** válasza:

Kedves 13:47/19:15!

Van neked vmi olyan vágyad, amit szeretnél ha megvalósuljon?

Nem szexuálisan, lehet bármi. Írd le légy szíves, pontosan mire vágysz, mi a vágyaid tárgya. Hogy néz ki, milyen színü, stb.

2011. febr. 25. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!