Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » én ezt már nem tudom hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én ezt már nem tudom hova tenni, szóljak a barátnőjének?

Figyelt kérdés
Szóval arról van szó egy ismerősömmel közelebbi kapcsolatba kerültem(szexuálisan) közben pedig van barátnője,de ezt én csak akkor tudtam meg,miután lefeküdtem vele,és ez a dolog,a barátnője fülébe jutott aki mondta az ismerősömnek hogy töröljön le a közösségi oldalakról,mint ismerőst. ez egy hónapja történt,és tegnap ismét jelentkezett hogy megint 'összebújhatnánk' nem tudom mi tévő legyek,szóljak a barátnőjének(mert még mindig megvan neki)vagy pedig küldjem el?
2011. febr. 23. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

bújj össze vele! ha a barátnője ilyen hülye, hogy simán visszafogadta, miután megtudta,hogy mással szexelt...

amúgy mozdulj rá nyugodtan. de csak ebben az esetben

2011. febr. 23. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne alázd eg magad azzal, hogy te vagy a "másik nő". Ha kell a srác, mondd meg neki, hogy vagy te, vagy a barátnője, de ez így nagyon nem működik. Bár a barátnőjét sem értem.. ha megtudnám hogy a párom így átvágott, és lefeküdt egy másik lánnyal, azonnal repülne.
2011. febr. 23. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :/:)
2011. febr. 23. 12:32
 4/6 anonim válasza:
nekem ugyan ez van csak én vok a pali :D am szerintem meny bele :P
2011. febr. 23. 16:49
 5/6 oegallot ***** válasza:

Ezt neked kell összerakni, hogy mi fér bele.

Mit vársz a pasitól és mit akarsz ettöl a helyzettöl.

Ha szeretnél vele "összebújni", de semmi komolyat az is más, mintha komolyra szeretnéd vele fordítani a dolgot.

Szerintem ö nem akarja veled a komolyabbra füzni.

2011. febr. 24. 11:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csak magamat tudom ismételni.. szerintem csak megalázod magad azzal, hogy te vagy a másik... Nekem is volt ilyen, nagyon megbántam..:(
2011. febr. 24. 12:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!