Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom izgatja a csiklómat és ellége felizgatja
akkor elkezdek remegni mitől van ez?
Figyelt kérdés
s ha hagynám hogy tovább csinálja akkor utánna jönne az orgazmus vagy ez már az ? ja és még szüz vagyok s nem akkarom még elvesziteni csak pár honap mulva
bunkó válaszoktól kiméljetek meg
2011. febr. 23. 11:46
1/10 anonim válasza:
A remegésen kívül mit érzel? jólesően remegsz? igen, szerintem utána jönne az orgazmus. masztizni nem szoktál? hasznos lenne, mert tudnád, mi esik jól és később könnyebben lenne orgazmusod, rá tudod vezetni a párod. saját tapasztalat. :)
22L
2011. febr. 23. 11:50
2/10 A kérdező kommentje:
jó érzés söt nagyon jó
nekem a masztizás nem jön be .... nem szeretem csinálni
2011. febr. 23. 11:55
3/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok fiúban. Ha a barátnőm a szájába veszi a fr@rkam a gyönyörtől vagy nem tudom mitől elkezdek remegni, de csak idővel megyek el. De tényleg jó érzés:)20/F
2011. febr. 23. 13:22
4/10 anonim válasza:
pedig talán nem ártott volna előbb magadnak kitapasztalni. akkor nem állnál most ilyen tudatlanul, hogy mit is éreztél.
2011. febr. 23. 16:45
5/10 TOMAtm válasza:
utána jön az orgazmus...aztán kb 5 percre rá az alvás :) hosszú boldog házasságoknál az ilyesmik kitapasztalása elengedhetetlen XD
2011. febr. 25. 19:05
6/10 anonim válasza:
Mi az, hogy eléggé felizgatja? Akkor izgatja fel eléggé, ha orgazmusod lesz. Ezt meg remélhetőleg tudni fogod. Egyáltalán volt már orgazmusod? Ha nem , akkor tanácsolom, csinálja addig a barátod, amíg el nem mész. Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen is az, akkor addig, amíg nem kellemes már az izgatás, mert akkor nagy valószínűséggel az a remegés orgazmus volt.
2011. febr. 25. 19:08
7/10 anonim válasza:
Jah...csináljha addig amíg eredménye nem lesz....bár én a saját kezem hadműveletnek a híve vagyok...próbáld ki úgy,hogy a párod rajtad van te meg kézzel masztizol...én így szoktam fél percenként elélvezni....egy erős kellemes lüktetést fogsz érezni a p*ncidnál és az egész testedet átjárja a bizsergés.
2011. febr. 25. 20:01
8/10 anonim válasza:
Amikor beindul ez a remegés, megmondod neki hogy hagyja abba? Nem kellene :) Azt jelenti, hogy orgazmusközelben vagy. Tudom, hogy olyan érzésed van, hogy jajj gyorsan abbahagyni, de csinálja tovább. Hol kezdődik a remegés? Nekem mindig a combomban :)
2011. febr. 25. 20:06
9/10 anonim válasza:
nekem is remeg a combom, ha a barátom kézzel izgat...de ez nem az orgazmus még...sőt azelőtt akár negyed óráig is remegek, miközben csinálja, egészen addig, míg el nem megyek. az orgazmus hirtelen jöön, egy lüktetős érzés, és utána már nem kellemes, ha a barátod folytatja (néha kivétel, ha nem megyek el olyan erősen. akk ált. jön egy következő ilyen hullám.)
szal ha remegsz, az tök természetes, azt jelenti, h a barátod nagyon jól eltalálta azt a pontot, és ilyenkor ne engedd, h abbahagyja, még akkor se, ha úgy érzed, pisilned kell, m azután jön az orgazmus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!