Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátomnak örömet akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomnak örömet akarok szerezni. Itt gondolok a pettingre. Tipp?

Figyelt kérdés

Barátommal megegyeztünk abban, hogy még nem fekszünk le. De a pettingbe beleegyeztem. A hétvégén felfogok menni hozzá, és szeretném ha minden jól sikerülne.

Ha már mindketten felizgultunk akkor hogy verjem ki neki, hogy jó legyen? Ne cinkes válaszokat ha lehet.

2011. febr. 23. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Majd ő szépen elmondja.
2011. febr. 23. 11:44
 2/3 anonim válasza:
Ne izgulj ezen...bár tudom könnyű ezt mondani... Ne aggódj,ez majd jönni fog magától.Érezni fogod,hogy hol jár a barátod keze, és Te is hasonlóan tegyél.
2011. febr. 23. 12:02
 3/3 anonim válasza:
szerintem ráfog vezetni arra, hogy neki hogy jó és onnantól már tudni fogod mi a dolgod :)
2011. febr. 23. 13:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!