Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi a véleményetek a nem testépítő alkatú 100 kg körüli csajokról?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem kifejezetten bejönnek -természetesen ha szép az arcuk hozzá -és mondjuk legalább 170 centi magasak.
2011. febr. 23. 10:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
no comm....dagadt diszilo...:))
2011. febr. 23. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Inkább a testépítő
2011. febr. 23. 21:56
 23/27 oegallot ***** válasza:

Én voltam már 178/125kg csajjal is és nagyon jó volt.

Tudott lovagolni. Igaz, egyenletesen oszlott el a tömeg rajta. Hatalmas mellei voltak, két kezemmel nem tudtam körbefogni. Nagy segge volt, amit imádtam lovaglás közben és hátulról is markolni.

Nekem a vékonyabb csajok nem jönnek be.

Akinek látszanak a csontjai nekem kicsit taszító.

És mondom ezt annak ellenére, hogy én is inkább vékony vagyok, 182/79.

2011. febr. 24. 11:55
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó -én is olyan magas vagyok, mint te, csak még tizen kilóval könnyebb -nekem ilyen a csontozatom, de amúgy járok kondiba, csak a szálkásabb tipus vagyok. Ezt azért írom, mert nőben is lehet olyan akinek azért látszanak a csontjai, mert vastagok... másrészt te már egyáltalán nem vagy vékonyabb fajta , kb pont jó súlyban vagy... Viszont a között, hogy te, vagy én milyen vékonyak vagyunk, és milyen nőket szeretünk, vagy milyennel jó a szex, végképp nem mutat semmi összefüggést szerintem egymással. :D A testépítő alkatot meg azért írtam, mert ha egy csaj izomból 100 kg -azaz olyan, mint egy testépítő férfi, az apszolutt nem szép. A természet úgy alkotta meg, hogy a lányokon több a zsírszövet -még egy soványabbb nem deszka csajon is jóval több zsírszövet van, mint rajtam aki bő 180 centimhez 66 kg vagyok, azaz egy kövér csaj akkor szép, ha valóban kövér, és nem izmos. Ettől még természetesen a bőre lehet feszes, és a zsírszövet sem feltétlenül folyik szét rajta -pl a jó nagy mellek, és fenekek is főként zsírszövetből állnak. Viszont a testépítő csajoknál már az taszító, és fusztráló, hogy kb fizikailag erősebbek egy átlagos férfinél, és azért az a felállás valahogy nem az igazi. :) Úgy érezném, mint ha ő b...szna engem. Meg azért azt egy nő is igényli, hogy a párja fizikailag nála azért erősebb legyen -legalább is többségében, tehát egy testépítő csajnak aki izomból egy mázsa, legalább egy szintén testépítő 130 kg-os kigyúrt emberke dukál -vagy nem? :)
2011. febr. 24. 14:22
 25/27 oegallot ***** válasza:
A látszanak a csontjait arra értem, hogy már annyira vékony, hogy megszámolhatóak a bordái, látszik a seggcsontja, stb.
2011. febr. 25. 15:03
 26/27 A kérdező kommentje:
Na igen... Nagyon remélem, hogy arra senki nem törekszik komolyan, hogy olyan legyen... Én pl arra törekszem -igaz fiúként, hogy pár kilóval több legyek -igaz, én ezt az utolsó dekáig izomban szeretném magamra szedni... -amit ugye hölgyön nem dijjaznék. :)
2011. febr. 25. 16:46
 27/27 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jönnek be, inkább a pici vékony, de formás lányok. Persze nem anorexiások, bordák meg fenékcsont már nem jó ha kint van, de az se baj ha picit többet leget fogni rajtuk.
2011. dec. 31. 00:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!