Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban elválasztható a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban elválasztható a férfi orgazmus az ejakulációtól?

Figyelt kérdés
Van egy könyv ami szerint ez megvalósítható. Van olyan aki foglalkozott ezzel, és netán sikerült is neki?
2011. febr. 23. 10:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, mikor még 12 éves voltam :D
2011. febr. 23. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
20-adik verésre már elfogyott a patron?
2011. febr. 23. 11:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Az ejakuláció során a pénisz harántcsíkolt izmainak összehúzódása kapcsolatos az orgazmus kialakulásával, jóllehet, az ejakuláció és az orgazmus egymástól lényegében független folyamatok.
2011. febr. 23. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:

12:37

Tehát akkor el lehet választani szerinted?És élvezek több alkalommal úgy hogy nem lesz ejakulációm?

Komolyan érekel a téma,mert hallottam véleményeket a kivitelezhetőség nehézségeiről(itt-ott kudarcáról).

2011. márc. 4. 08:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Multiorgazmusos férfi c. könyvben volt ez leírva, hogy gyakorlással szétválasztható a dolog. Azért is kérdeztem meg, hogy valakinek sikerült-e ezt elérni, de itt-ott azt is látni, hogy ez okozhat fertőzést is?!
2011. márc. 14. 23:27
 6/13 anonim ***** válasza:

8:47 vagyok

Nem lehet fertőzést kapni.

Engem is nagyon érdekel ez a dolog.Csak a szexológusok egy része mond igent erre a kérdésre.

A PC izmom 1 hete edzem,nem tudom mit tudok majd alakitani.

Lehet hogy a hapsik egy részénél megy,másoknál nem?

2011. márc. 15. 11:58
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem azt a gyakorlatot kellene felfogni, vagy beidegződést elkerülni... A könyv szerint szétválasztható, de konkrétan nem írja le, hogy hogyan, csak hogy gyakorolni kell, és úgy nevezi a dolgot, hogy "átesés"...
2011. márc. 15. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:

A legutóbbi vagyok,és találtam egy leirást:

[link]

2011. márc. 15. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Pardon,nem az az,hanem ez:

[link]

2011. márc. 15. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát nem akarja pont azt beadni,de ezen ez oldalon a bal szélén"A férfi szexualitásnál" a "Több orgazmus"-ra kattints rá.
2011. márc. 15. 20:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!