Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnnyboy26 kérdése:

Mi a véleményetek erről: szeretném ha a barátnőm nem borotválná és nem hordana tangát?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt, ő 22 én 26 éves. Számomra nagyon szexi lány, kicsit teltebb alkat, gyönyörű baba arc, szép nagy mellek, kerek fenék.

Folyamatosan ügyel arra, hogy igényes, tiszta legyen ott lent, és lehetőleg _mindig_ borotvált. Illetve csak és kizárólag tanga bugyit visel.

Én viszont szeretnék valami változatosságot a nemi életünkben, semmi extrémre nem gondoltam, csak hogy ne borotválja, maximum egy V fazonra, illetve viseljen francia bugyit, vagy valami klasszikusabb formájút (azért nem a nagymami fajtát :)). Ő pedig teljesen kikelt magából, hogy nem érti mi van velem, nem fog ezen a bevett szokásán változtatni, meg csak azt hajtogatja, hogy a szőrösség igénytelenség, meg szúr meg izzad meg minden.

Szerintetek olyan nagy lenne ez a kérésem?

2011. febr. 22. 22:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Te meg nyírd le a mellkasszőröd. Ha már nem szereti a szőrt akkor máshol se szeresse. Főleg nem rajtad."

A fenébe is, ez nagyon jó ötlet! Tényleg meg fogom csinálni! :D

2011. febr. 22. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Amíg visszanő, addig tényleg viszket (azért nem olyan vészes), viszont nagyon kényelmes dolog nem borotválni. Végre egy pasi, aki kifejezetten ezt akarja! (és nem csak elviseli, tudomásul veszi)

Ugyanakkor valamilyen szinten tiszteletben kell tartanod, hogy a barátnőd mit szeretne, neki hogy megszokott,hogy kényelmes.

2011. febr. 22. 23:46
 13/15 A kérdező kommentje:

"Végre egy pasi, aki kifejezetten ezt akarja! (és nem csak elviseli, tudomásul veszi)"

Világ életemben csak borotvált barátnőim voltak, és sose volt dolgom rendes fazonra nyírt puncival. Ezért ez nekem most olyan fétis, mint a régi korokban a borotvált punci lehetett.

A másik ok pedig, hogy szerintem külsőre érettebbé tenné a szőr ott lent.

Amúgy nem csak a szőrön szoktunk vitatkozni, hanem még 2 év után is folyamatosan hajtogatja, hogy szerinte nem néz ki jól a puncija. Én imádom, és mindig mondom neki, hogy gyönyörű, nekem a legszebb a világon, de a kérdés folyamatosan felmerül...

2011. febr. 22. 23:52
 14/15 Bretso ***** válasza:
A bugyit én se értem. De engem se tudna rávenni a barátnőm semmivel, hogy növesszek szőrt magamnak. Nekem oda nem kell, kényelmetlen és utálom, ha szeret nem érdekli (pont).
2011. febr. 23. 01:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én inkább arra venném rá, hogy legalább otthon egyáltalán ne hordjon bugyit.

Ezekre a kérdésekre meg keresheted a választ, meg borotválgathatod is magadat tök fölösleges. ÉRTSD MEG, NEM AKARJA PONT. Minek ezzel szekálni, csak morci lesz. Én meg arra nem tudom rávenni, hogy borotválja, pedig én nagyon szerettem a kopasz barackot (egyszer leborotváltuk közösen, de azt mondta soha többet). Ha nem hát nem. Nem fog összedőlni a világ.

2011. febr. 23. 08:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!