Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudom, hogy csúnya a puncim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy csúnya a puncim, és nem merem elengedni magam a barátom előtt:S 1,5 hónapos kapcsolatTippek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 22:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
25%
Én NŐ vagyok ,de úgy gondolom a "csigatalp"nak nevezett enyhén kilátszó még aranyos ,de azon felűl ezek a lógósak ocsmányok.. szerencsére nekem nem olyan.
2011. febr. 23. 10:18
 22/33 anonim ***** válasza:

Tenyleg leteznek olyan taplo emberek, akik elnevezik a puncit kinezet alapjan??? Nekem ez uj!

Egyedul errol a tevetalp elnevezesrol hallottam, de azt is talan meg egy idiota parodia-filmben sutottek el, soha senkitol nem hallottam meg eloben!

Es ne felejtsuk el, hogy a lanyok is gyakran hangoztatjak, hogy egy bizonyos cm alatt nem penisz a penisz! Ezt csak az egyik lany korabbi valasza miatt irom...

Az a tippem, hogy ha valaki ilyesmit szova tesz azt a leheto leggyorsabban fakepnel kell hagyni! Nehogy mar te erezd magad kellemetlenul mas emberek idiotizmusa miatt! De szerintem a baratodat pont nem fogja erdekelni, hogy hogy nezel ki ott, alig varja, hogy vegre lecsusszon rolad a bugyi...:D

2011. febr. 23. 11:14
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

attól, hogy nem mondja, még simán gondolhatja, csak nem akar megbántani..

én sem vagyok megelégedve az enyémmel, de 5 hónapos kapcs után már kicsit oldottabb vagyok.

Nyugi, ne aggódj, idővel te is el tudod majd magad engedni:)

2011. febr. 23. 11:26
 24/33 anonim ***** válasza:

"pedig nem is gyerek már, 24 éves, meg volt már 2 vagy 3 nővel"

A legtöbb huszonnégy éves egy éretlen kis p.cs...

2011. febr. 25. 00:48
 25/33 anonim válasza:

Az első kimondottan szép

A negyedik ocsmány.

A nyolcadik meg elég megviselt szegény :D

2011. febr. 27. 07:49
 26/33 anonim ***** válasza:
Akkor nem lehet csúnya a puncid. Amúgy meg szerintem nem ezt kell nézni. :)
2011. febr. 27. 15:04
 27/33 anonim válasza:
Hát... A hatos szerintem nagyon szép, biztos értékelni fogja a barátod a tiedét is, ne aggódj. :)
2011. febr. 28. 13:37
 28/33 anonim válasza:
Könyörgöm, ez nem lehet probléma! Biztosan nem csúnya, csak te gondolod annak. Lazulj el, ne ezen járjon az eszed, mert begörcsölsz és tönkremegy a kapcsolatod. F/39
2011. márc. 1. 08:17
 29/33 anonim válasza:
4 gyerek után az enyém se a legszebb, elhiheted. A férjem -bár még nekem is hihetetlen- mégis imádja. Ha szeret Téged, a puncidat is szereti. Te sem hagynád ott, ha lenne pl. egy szemölcs a himbilimbijén.
2011. márc. 1. 08:42
 30/33 anonim válasza:

Még soha nem merült fel bennem, hogy csúnya-e vagy sem. Soha nem is mondta senki, hiszen a pasiknak bárhogy is nézzen ki, izgató látvány, és, ha elengeded magad, még jó is lesz.

Ha egy férfi azt mondja rá, hogy csúnya, azt küldd el gyorsan!

34/N

2011. márc. 1. 09:43
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!