Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemértem. :S miért van az hogy odajutunk hogy
belekezdünk. és nincs teljes erekciója. Vagyis nem tudja
betenni :s xD ez miért van?
Hát,ha szűz akkor kicsit nehézkesen...
Ne egyből a mélybe próbáld bedobni,ha érted mire gondolok ;)
2011. febr. 22. 21:12
12/22 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem, hogy zavarna az xD, csak ebből azt szűrtem le, amit írtam.
2011. febr. 22. 21:13
Hát ha izgatás közben elmegy, akkor utána egyből nem lesz képes "betenni". Kb. 10 perc kell neki( néha több vagy kevesebb),hogy újra kezdje, de spermát például 20 perc múlva termel.
2011. febr. 22. 21:14
Nekem is volt egy ilyen pasim és ő is szűz volt...elég kellemetlen tud lenni,főleg amikor már lehúztál mellette egy évet és egyetlen jó szexet sem tudhatsz magad mögött:S
2011. febr. 22. 21:27
Hát ne élvezzen el előtte....vazze.
2011. febr. 22. 21:31
Utolsó: a jó szex két emberen múlik! nem foghatod a szüzességére azt, hogy egy évig nem dugtatok egy jót... nekem is volt már szűz pasim, de viszonylag hamar egymásra hangolódtunk, és nagyon jó lett vele a szex
2011. febr. 22. 21:32
Utolsó:szerintem a Te pasid nem közel a harminchoz veszítette el a szüzességét,ez azért sokat nyom a latba,elég félénk volt.Valahogy mindig sikerült eljutni a végéig de igen nagy kínlódással,neki végül biztosan jó volt,nekem elég nehéz volt bármennyire is magamra figyelnem.Előtte is és azóta is minőségi szexet élek át a mostani partneremmel is,tehát nehogy már Te akard nekem az Isten tudja honnan,meg hány évesen beadagolni,hogy bennem volt hiba mert benned nem,mert elvetted a 17 éves barátod szüzességét...hát elhiszem,hogy benne nem volt annyi félelem.
2011. febr. 22. 21:56
Hát az egy dodog, hogy találsz egy olyan gyökeret, aki 30 év körül még szűz, de az hogy vele maradsz 1 évet, úgy hogy egy jót se keféltek... hát te életművész vagy az tuti.
Egyébként válasz : nekem is kb 20 perc kell mire rendesen újra tudok szeretkezni, mikor rajta ülsz és majdnem elélvez de nem teszi be akkor leszálsz a szádba veszed közben bontasz egy gumit és felrakod majd visszaülsz. Ha elkezdesz vele erről beszélni akkor tuti ezen fog járni az agya, hogy nem elég jó és azért nem fog felállni. fiú 21 voltam
2011. febr. 22. 23:39
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:56
Hát ő sem 17 volt, és én sem annyi vagyok... :) 20-on felül, bőven.
2011. febr. 22. 23:43
További kérdések: