Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pisi szex próbáltátok már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pisi szex próbáltátok már?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy történt? Csak rád pisilt vagy esetleg a szádba is hagytad? És hol a szobában vagy a fürdőben? Minden érdekel. :)
2011. febr. 22. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Fertőzésveszéllyel nem is kell törődni, jól van csillagom, ügyes vagy;)
2011. febr. 22. 21:22
 12/18 anonim válasza:
100%

Milyen fertőzés? Egyesek miért válaszolgatnak, ha nincs meg a tudásuk?

A vizelet steril! Ha egészséges a partnered, nem kell félned ilyesmitől...

2011. febr. 22. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
21:24 nagyon igazad van! Ha egészségesek vagytok, nem lehet bajotok egymás pisijétől! Én azt mondom, először talán ne a szádba engedd, nézd meg mennyire jön be neked, ha a hasadra,lábadra, melleidre pisil, és ha nem tartod gusztustalannak a dolgot, a szádat csak utána vesd be :) Egyébként én nem próbáltam még, de ha a párom erre kérne, nem mondanék nemet. Nem izgatna fel ugyan, de nem is lenne számomra gusztustalan, akkor miért ne? 21/L
2011. febr. 22. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Á, dehogy :S
2011. febr. 22. 22:08
 15/18 Dark Prophet ***** válasza:
100%
Nem egy rossz dolog en probaltam egy lannyal, es elvezte. Nem muszaly furdoben, de tanacsos olyan helyen ahol nem kell tartani a mocskolodastol, ergo nem kell takaritani utana, pl kad, vagy esetleg szabadteri akcio eldugott helyen (hatso udvar, esetleg erdo, nem tudom). Tapasztalaton szerint elegge leveszi a dolog izgalom hatasat ha utana fel orais takaritani kell utana:P Es igen, hagyta a szajaba is egy ido utan, nem mergezo, nem fertozo erre vigyazni kell egymasnal, es ha ez rendben van nincs gond. Attol sem lesz semmi bajod ha benyeled es nem zavar, tehat ha pl ossze akarod boronalni hogy ne kelljen kulonleges helyre menni erte, es ne is kelljen takaritani utana, ez eleg jo megoldas arra. En szemely szerint erotikusnak tartom, sajnos a mai emberek 99 szazaleka eleg szuklatokoru es a szex nekik ebbol all: szopas nyalas dugas. Egy csomo szexualis toltetu jatek van ami megszinesiti es erdekesse teszi a szexualis eletet. Az hogy a legtobb ember nem igenyes exotikumokra ilyen teren, ne ijesszen meg. En pl rendszeresen sugok a szerelmemmel ejjel veszelyes helyeken, pl park, varos melletti erdocske, tombhaz alagsora, esetleg mereszebb napjainkban tombhaz hata meg napkozi jatszotere, persze mind ejjel. Nem hiszem h ra tudom a mostanit venni ilyesmire, az anal-tol is elegge hidegrazasa van, de tudok vele sok mast csinalni ami izgalmas es exotikus. Mindenkinek a sajat izlese. Ne ijesszenek meg a "fuj"-olok, ok kisse konzervativak, es szuklatokoruek:) Amugy en mint fiu tudok velemenyt mondani, annak a fiunak aki ezt izgatonak talalja (pl en:D), nagyon nagyon nagy exotikum es erotikum pontja tud lenni ez egy szexualis aktusnak. Mindenkeppen pozitiv iranyba mozditja az egyuttletet. Megjatszani a kiszolgaltatottsagot es a perverzseget hol egyik hol masik felnek nem bun, nem is baj, az egy izgalmas resze a szexnek. A szex nagyon mely es sok sok sok fortelya es kulonlegessege van. A legtobb ember 20 szazalekat sem meriti ki a partnerrel valo szexualis kalandozasnak:)
2011. febr. 23. 02:17
 16/18 Dark Prophet ***** válasza:
Javitas: Rendszersen Dugok a partneremmel, nem sugok:D
2011. febr. 23. 02:19
 17/18 anonim válasza:
49%
jeszus maris hogy lehet ekkora hülyeséget csinálni
2011. febr. 23. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen, rengeteg perverz játék van amelyek nagyon izgatóak. Na de pont a pisiszex? Nem vagyok szűk látókörű és sok mindent kipróbálnék (az extrém helyektől kezdve a szexuális játékokon át az anál szexig is akár sok mindent) de ezt a gusztustalan dolgot biztos, hogy nem...

Nem tudom hogy Dark Prophet mit ért az exotikum alatt de ha egzotikumot, ami azt jelenti, hogy különleges, akkor ez szerintem köszönőviszonyban sincs vele.

Persze lehet, hogy néhányan élvezik, mint a többi aberrált dolgot is (pl kakiszex, animalszex stb.) de azok betegek már valamilyen szinten...:/

2011. febr. 23. 15:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!